Reacţia Nicoletei Cîrjan, după ce fostul Principe Nicolae a recunoscut că e tatăl fetiţei ei

29 mai, 2019
1 principele nicolae si nicoleta cirjan jpg jpeg

După trei ani şi jumătate de tergiversări, situaţia copilului nepotului Regelui Mihai s-a clarificat. Iată declaraţia mamei.

Ieri s-a confirmat ceea ce multă lume bănuia de ani de zile: Nicolae al României este tatăl fetiţei născute de Nicoleta Cârjan, o fostă colaboratoare a sa!

După ani de incertitudini şi scandal, care l-au costat locul în familia regală, nepotul Regelui Mihai a recunoscut paternitatea micuţei Iris Anna, în urma confirmării certificate de testele ADN, şi se obligă să-i plătească o pensie de întreţinere, cel puţin până la 18 ani. Anunţul a fost făcut de nepotul regelui pe pagina să oficială de Facebook.

″În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei.”

În replică, Nicoleta Cîrjan a spus pentru Pro TV: ″Într-un final am reuşit să ajungem la un consens şi anume să realizăm testele ADN, două, aşa cum am cerut eu. Le-am făcut pe amândouă la Bucureşti, la sfârşitul anului trecut. Rezultatul a fost pozitiv aşa cum nu m-am îndoit nicio clipă. Am un singur regret în această privinţă şi anume că mama mea, care s-a stins din viaţă în urmă cu patru luni, nu a apucat să trăiască această recunoaştere şi totodată curăţarea reputaţiei mele foarte pătată în ultimii ani.″

Acum, cei doi vor merge la notar pentru a face actele prin care Nicolae devine oficial tatăl fetiţei de trei ani şi trei luni. Apoi, conform legii, trebuie să plătească o pensie de întreţinere până la 18 ani şi chiar mai mult dacă fata va urma cursuri universitare. Se va stabili inclusiv un program de vizite.

Nicolae al României şi Nicoleta Cîrjan s-au cunoscut în 2015, când nepotul Regelui Mihai a organizat un tur al României pe bicicletă pentru promovarea lecturii. Pe parcursul următoarelor 2 luni, cei doi au avut o relaţie, în timpul căreia Nicoleta a rămas însărcinată. Cum Nicolae nu a recunoscut iniţial copilul, cei doi părinţi au fost implicaţi într-un scandal pe marginea testului de paternitate.

Apariţia pe lume a acestui copil a fost, spun apropiaţii familiei regale, motivul pentru care în 2016, fără prea multe explicaţii, Casa Regală a României anunţa că Nicolae este exclus din succesiunea la tron şi îşi pierde titlurile dinastice, decizia fiind luată de Regele Mihai.Recente pe Ok! Magazine

Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg
Regina Rania a Iordaniei în vizite oficiale  Profimedia (3) jpg
meghan markle8 profimedia jpg
Regele Charles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton
ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg