Reacţia Prinţului William la anunţul logodnei fratelui său: ”Sper că nu va mai da iama în frigiderul meu”

30 noiembrie, 2017
kate william jpg jpeg

Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au logodit luni, iar prietenii, dar mai ales familiile celor doi le-au urat toate cele bune tinerilor îndrăgostiţi. Dacă Ducesa de Cambridge s-a declarat foarte încântată de noua membră a familiei regale, mărturisind că:  „William şi cu mine suntem absolut încântaţi, este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune şi sperăm că se bucură de acest moment fericit”, iată că soţul său a dezvăluit ceva interesant. Aflat în vizită în Finlanda, Prinţul William şi-a exprimat opinia cu privire la logodna fratelui mai mic, Harry.

image

Glumeţ din fire, Prinţul William le-a urat multă fericire proaspeţilor logodnici şi s-a declarat încântat de schimbările ce vor avea loc în familie, odată cu căsătoria lui Harry cu Meghan: "Suntem foarte încântaţi pentru amândoi şi le dorim toată fericirea în acest moment foarte interesant ", a spus William. Completarea însă i-a făcut pe mulţi să râdă. Într-un mod amuzant, William a spus că abia aşteaptă să îşi vadă fratele însurat, dar mai ales la casa lui: "Personal, sper că asta înseamnă că nu va mai da iama în frigiderul meu şi că va înceta să-mi mai fure mâncarea, aşa cum a făcut în ultimii ani!“

Harry şi Meghan Markle se vor căsători în luna mai, la biserica St. George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, iar familia regală va plăti pentru tot, inclusiv pentru flori, muzică, biserică, dar şi pentru recepţia de după ceremonia religioasă. Se pare că cei doi vor locui  într-o reşedinţă din cadrul Palatului Kensington, pe numele ei Nottingham Cottage. Prinţul William, Ducesa de Cambridge, Prinţul George şi Prinţesa Charlotte locuiesc într-un apartament imens, numit Margaret, într-o altă aripă a Palatului Kensington.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}