Reacția Prințului William la anunțul logodnei fratelui său: ”Sper că nu va mai da iama în frigiderul meu”

Prințul Harry și actrița Meghan Markle s-au logodit luni, iar prietenii, dar mai ales familiile celor doi le-au urat toate cele bune tinerilor îndrăgostiți. Dacă Ducesa de Cambridge s-a declarat foarte încântată de noua membră a familiei regale, mărturisind că:  „William și cu mine suntem absolut încântați, este o veste bună. Este un moment foarte fericit pentru orice cuplu, le dorim toate cele bune și sperăm că se bucură de acest moment fericit”, iată că soțul său a dezvăluit ceva interesant. Aflat în vizită în Finlanda, Prințul William și-a exprimat opinia cu privire la logodna fratelui mai mic, Harry.

Glumeț din fire, Prințul William le-a urat multă fericire proaspeților logodnici și s-a declarat încântat de schimbările ce vor avea loc în familie, odată cu căsătoria lui Harry cu Meghan: „Suntem foarte încântați pentru amândoi și le dorim toată fericirea în acest moment foarte interesant „, a spus William. Completarea însă i-a făcut pe mulți să râdă. Într-un mod amuzant, William a spus că abia așteaptă să își vadă fratele însurat, dar mai ales la casa lui: „Personal, sper că asta înseamnă că nu va mai da iama în frigiderul meu și că va înceta să-mi mai fure mâncarea, așa cum a făcut în ultimii ani!“

Harry și Meghan Markle se vor căsători în luna mai, la biserica St. George’s Chapel din incinta Castelului Windsor, iar familia regală va plăti pentru tot, inclusiv pentru flori, muzică, biserică, dar și pentru recepția de după ceremonia religioasă. Se pare că cei doi vor locui  într-o reședință din cadrul Palatului Kensington, pe numele ei Nottingham Cottage. Prințul William, Ducesa de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte locuiesc într-un apartament imens, numit Margaret, într-o altă aripă a Palatului Kensington.

Foto: Arhiva OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA