Reacția Regelui Charles după ce Meghan Markle i-a refuzat invitația la încoronare

14 aprilie, 2023

Doar Prințul Harry va fi prezent la încoronarea Regelui Charles, tatăl său, pe 6 mai. Meghan Markle va lipsi de la evenimentul istoric!

meghan markle 3 jpg

Regele Charles ar fi dezamăgit de faptul că Meghan Markle și nepoții săi, Archie și Lilibet, nu vor participa la încoronarea lui de luna viitoare. Palatul Buckingham a confirmat faptul că Prințul Harry va participa singur la evenimentul istoric.

Ducele de Sussex este așteptat să zboare din California pentru evenimentul care va avea loc la Westminster Abbey pe 6 mai. El îi va lăsa pe soția sa Meghan și pe copiii, Archie și Lilibet, la casa lor din SUA.

Pentru The Sun, o sursă a declarat: „Regele este fericit că Harry, fiul său, pe care îl numește "băiatul său drag", va fi la Abbey. L-a vrut acolo. Este însă trist, este foarte dezamăgit că nu o va vedea pe Meghan Markle sau pe nepoții săi, dar înțelege situația”.

Evenimentul cade în aceeași zi cu cea de-a patra aniversare a lui Archie, Meghan rămânând în SUA pentru a avea grijă de el și de fiica Lilibet. Surse au susținut că principalul motiv pentru care Meghan Markle a refuzat invitația la eveniment a fost acela de a sărbători ziua de naștere a lui Archie. Niciunul dintre copii nu a fost invitat la încoronarea de 90 de minute, din cauza vârstei lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut nevoie de cinci săptămâni pentru a răspunde invitației la încoronarea Regelui Charles, termenul limită fiind 3 aprilie. 

Într-un comunicat de presă făcut public pe 12 aprilie a fost transmis că „Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai.

Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet". Cât timp va fi în Marea Britanie, Prințul Harry va sta la vechea sa reședință și a lui Meghan Markle, Frogmore Cottage, înainte de a preda proprietatea pentru totdeauna. El nu va avea un rol oficial în cadrul încoronării și nici nu va face parte din niciuna dintre procesiuni între Palat și Westminster Abbey. De asemenea, este puțin probabil să apară alături de rege și regină la balcon. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg