Reacția Regelui Charles după ce Meghan Markle i-a refuzat invitația la încoronare

14 aprilie, 2023

Doar Prințul Harry va fi prezent la încoronarea Regelui Charles, tatăl său, pe 6 mai. Meghan Markle va lipsi de la evenimentul istoric!

meghan markle 3 jpg

Regele Charles ar fi dezamăgit de faptul că Meghan Markle și nepoții săi, Archie și Lilibet, nu vor participa la încoronarea lui de luna viitoare. Palatul Buckingham a confirmat faptul că Prințul Harry va participa singur la evenimentul istoric.

Ducele de Sussex este așteptat să zboare din California pentru evenimentul care va avea loc la Westminster Abbey pe 6 mai. El îi va lăsa pe soția sa Meghan și pe copiii, Archie și Lilibet, la casa lor din SUA.

Pentru The Sun, o sursă a declarat: „Regele este fericit că Harry, fiul său, pe care îl numește "băiatul său drag", va fi la Abbey. L-a vrut acolo. Este însă trist, este foarte dezamăgit că nu o va vedea pe Meghan Markle sau pe nepoții săi, dar înțelege situația”.

Evenimentul cade în aceeași zi cu cea de-a patra aniversare a lui Archie, Meghan rămânând în SUA pentru a avea grijă de el și de fiica Lilibet. Surse au susținut că principalul motiv pentru care Meghan Markle a refuzat invitația la eveniment a fost acela de a sărbători ziua de naștere a lui Archie. Niciunul dintre copii nu a fost invitat la încoronarea de 90 de minute, din cauza vârstei lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au avut nevoie de cinci săptămâni pentru a răspunde invitației la încoronarea Regelui Charles, termenul limită fiind 3 aprilie. 

Într-un comunicat de presă făcut public pe 12 aprilie a fost transmis că „Palatul Buckingham are plăcerea de a confirma că ducele de Sussex va participa la slujba de încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai.

Ducesa de Sussex va rămâne în California cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet". Cât timp va fi în Marea Britanie, Prințul Harry va sta la vechea sa reședință și a lui Meghan Markle, Frogmore Cottage, înainte de a preda proprietatea pentru totdeauna. El nu va avea un rol oficial în cadrul încoronării și nici nu va face parte din niciuna dintre procesiuni între Palat și Westminster Abbey. De asemenea, este puțin probabil să apară alături de rege și regină la balcon. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg