Reacția înduioșătoare a micului Prinț Louis când a aflat că străbunica a murit

12 septembrie, 2022
Regina și Prințul Louis (3) jpg

Cum a reacționat micuțul Prinț Louis când a aflat că străbunica lui nu mai este printre noi. Mezinul Prințului și Prințesei de Wales are 4 ani și a încântat-o pe Regină la Jubileul de Platină din vară cu mutrițele lui adorabile.

Este foarte greu să le spui copiilor că un membru apropiat al familiei a plecat în lumină. Obișnuiți cu străbunica lor celebră, copiii lui William se vor adapta greu la o viață fără suverană, mai ales că au mai trăit o durere similară în urmă cu 1 an și 5 luni, când și-au pierdut străbunicul.

Prințul Philip le-a rămas întipărit în minte, iar micul Louis a avut o reacție adorabilă, când a aflat că Regina s-a stins și n-o va mai vedea niciodată.

Autorul regal Robert Jobson a scris sâmbătă pe Twitter ce discuție emoționantă a avut Prințesa Catherine cu mezinul. Când aceasta a ieșit  sâmbătă în fața Castelului Windsor și a vorbit cu oamenii, o tânără de 28 de ani, Banita Ranow, a auzit-o pe Kate când spunea cum a reacționat Louis. Micuțul a comentat nefericitul eveniment cu candoarea specifică vârstei: ”Măcar străbunica este acum cu străbunicul”.

Regina Elisabeta era foarte apropiată de nepoții și strănepoții săi, iar aceștia pot fi mândri că au avut o străbunică atât de celebră și iubită în întreaga lume.

Prințul și Prințesa de Wales au trei copii: George, Charlotte și Louis. Chiar din această toamnă ei și-au schimbat reședința, iar copiii s-au mutat cu școala anume pentru a fi cât mai aproape de Regină. Din păcate, regreta suverană nu a mai apucat să se bucure de proximitatea cu aceștia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

meghan81 jpg
regalii profimedia jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Regina Letizia la Madrid, Foto Profimedia (12) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
kate middleton profi jpg
cuplu regal profi jpg
camilla2 william jpg
camilla si kate jpg
charlene de monaco foto profimedia  jpg
Prințul Charles de Luxembourg, Prințul Guillaume și Prințesa Stéphanie (7) jpg
Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg
meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg