Reacții după ce a fost făcută publică o poză veche cu Prințesa Diana: "Ce mult seamănă cu..."

4 martie, 2024

O poză veche a Prințesei Diana a fost dată publicității - iar fanii nu pot să nu constate asemănarea surprinzătoare cu nepoata ei.

Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg

Contele Spencer, fratele regretatei Prințese de Wales, a împărtășit pe social media o poză de familie cu el și Diana împreună cu mama lor, Frances, fotografie datând din anul 1967.

Într-o postare plină de nostalgie pe Instagram, Charles Spencer apare în poza respectivă stând pe un leagăn, în grădină, cu Diana lângă el și mama lor în spatele lor, împingând leagănul.

Frances ar fi avut 31 de ani la acea vreme, în timp ce Contele Spencer avea trei ani și Diana în jur de șase, iar fotografia a fost realizată pe proprietatea familie din Althorp.

„Mama mea, Diana și eu, în 1967. Eu aveam trei ani, iar Diana cinci sau șase. Îmi place cât de fericit arată fiecare dintre noi", scrie contele în mesajul din postarea sa.

Prințesa Diana și Charles Spencer în copilărie/foto Instagram

Postarea a stârnit numeroase comentarii, numeroși admiratori regali fiind de acord că foarte tânăra Diana seamănă foarte mult cu nepoata ei din partea lui William, Prințesa Charlotte.

„O putem vedea cu adevărat pe Prințesa Charlotte în Diana în această fotografie!”, a comentat un fan, în timp ce un altul a confirmat că "Diana arată exact ca Charlotte. Ce amintire grozavă!".

Mulți sunt de părere că zâmbetul lui Charlotte, în special, este similar cu cel al bunicii ei, pe care fata în vârstă de opt ani nu a apucat, din păcate, s-o cunoască. După cum bine știm, Prințesa Diana a murit prematur, la vârsta de doar 36 de ani, într-un accident teribil de mașină la Paris, pe 31 august 1997.

Despre aceeași Prințesă Charlotte s-a comentat foarte mult că ar aduce și cu regretata sa străbunică, Regina Elisabeta, decedată în septembrie 2022, și pe care singura fiică a Prinților de Wales a cunoscut-o și a îndrăgit-o până când cea din urmă a murit la vârsta de 96 de ani.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg