Rebela familiei regale britanice! Prințesa a plecat în vacanță fără soțul iubit și fără copiii lor

15 septembrie, 2023

Prințesa Eugenie, căci despre ea e vorba, se bucură de o vacanță alături de un grup de prieteni pe mica insulă kenyană Lamu, în timp ce soțul Jack și copiii lor au rămas acasă.

1 eugenie zara kate profimedia 0449111361 jpg jpeg

Prințesa Eugenie a fost fotografiată recent în timp ce se bucura de o escapadă de lux pe o plajă în Kenya cu prietenii, ea lăsându-i acasă pe soțul ei Jack Brooksbank și pe cei doi băieți ai lor. Eugenie și Jack, care s-au căsătorit în octombrie 2018, sunt părinții lui August, în vârstă de doi ani, și ai bebelușului Ernest, care a sosit în luna mai a acestui an.

În vârstă de 33 de ani, Prințesa Eugenie s-a pozat alături de influencerul și modelul german Caroline Daur, care a împărtășit fotografii din vacanța petrecută pe insula Lamu pe pagina ei de Instagram, scrie The Express

Orășelul pe care l-au vizitat pe insulă, numit Lamu, a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din 2001, ceea ce îl face să fie o destinație perfectă, liniștită, pentru prințesă - care este a 11-a în linia de succesiune la tron. Prințesa Eugenie și Jack își împart în mod normal timpul între Windsor și Portugalia, din cauza afacerilor lui Jack în străinătate. 

Prietena apropiată a Prințesei Eugenie, Julia de Boinville, s-a aflat, de asemenea, în grupul de turiști, care au fost fotografiați luând masa și savurând băuturi pe o barcă. Insula, situată în largul coastei de nord a Kenyei, este cunoscută pentru sporturile nautice și activitățile de plajă, precum snorkeling și scufundări, și are o mulțime de recife de corali și plaje superbe.

Prințesa Eugenie nu a încărcat nimic pe propria pagină de Instagram despre excursie, însă vinerea trecută a distribuit o postare emoționantă la aniversarea morții bunicii sale, Regina Elisabeta.

Imaginea, care nu mai fusese văzută public până atunci, le arată pe Eugenie și pe regină stând fericite pe o bancă la soare, la Balmoral. Ea a scris: „Mă gândesc la tine astăzi. Mi-e dor de tine atât de mult".

Prințesa Eugenie a vorbit întotdeauna cu mare dragoste și afecțiune despre regretatul monarh, pe care îl numea simplu "Grannie". În timpul Jubileului de Platină al reginei, prințesa a scris în The Spectator: „Majestatea Sa Regina este un monarh incomparabil care a atins o etapă record. De asemenea, se întâmplă să fie bunica mea, iar eu sunt o nepoată foarte mândră”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg