Rebela familiei regale britanice! Prințesa a plecat în vacanță fără soțul iubit și fără copiii lor

15 septembrie, 2023

Prințesa Eugenie, căci despre ea e vorba, se bucură de o vacanță alături de un grup de prieteni pe mica insulă kenyană Lamu, în timp ce soțul Jack și copiii lor au rămas acasă.

1 eugenie zara kate profimedia 0449111361 jpg jpeg

Prințesa Eugenie a fost fotografiată recent în timp ce se bucura de o escapadă de lux pe o plajă în Kenya cu prietenii, ea lăsându-i acasă pe soțul ei Jack Brooksbank și pe cei doi băieți ai lor. Eugenie și Jack, care s-au căsătorit în octombrie 2018, sunt părinții lui August, în vârstă de doi ani, și ai bebelușului Ernest, care a sosit în luna mai a acestui an.

În vârstă de 33 de ani, Prințesa Eugenie s-a pozat alături de influencerul și modelul german Caroline Daur, care a împărtășit fotografii din vacanța petrecută pe insula Lamu pe pagina ei de Instagram, scrie The Express

Orășelul pe care l-au vizitat pe insulă, numit Lamu, a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO încă din 2001, ceea ce îl face să fie o destinație perfectă, liniștită, pentru prințesă - care este a 11-a în linia de succesiune la tron. Prințesa Eugenie și Jack își împart în mod normal timpul între Windsor și Portugalia, din cauza afacerilor lui Jack în străinătate. 

Prietena apropiată a Prințesei Eugenie, Julia de Boinville, s-a aflat, de asemenea, în grupul de turiști, care au fost fotografiați luând masa și savurând băuturi pe o barcă. Insula, situată în largul coastei de nord a Kenyei, este cunoscută pentru sporturile nautice și activitățile de plajă, precum snorkeling și scufundări, și are o mulțime de recife de corali și plaje superbe.

Prințesa Eugenie nu a încărcat nimic pe propria pagină de Instagram despre excursie, însă vinerea trecută a distribuit o postare emoționantă la aniversarea morții bunicii sale, Regina Elisabeta.

Imaginea, care nu mai fusese văzută public până atunci, le arată pe Eugenie și pe regină stând fericite pe o bancă la soare, la Balmoral. Ea a scris: „Mă gândesc la tine astăzi. Mi-e dor de tine atât de mult".

Prințesa Eugenie a vorbit întotdeauna cu mare dragoste și afecțiune despre regretatul monarh, pe care îl numea simplu "Grannie". În timpul Jubileului de Platină al reginei, prințesa a scris în The Spectator: „Majestatea Sa Regina este un monarh incomparabil care a atins o etapă record. De asemenea, se întâmplă să fie bunica mea, iar eu sunt o nepoată foarte mândră”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg