Recepţie la Palatul Elisabeta pentru delegaţia franceză

16 iunie, 2016
 ANG0782 jpeg

16 personalităţi din Franţa au fost oaspeţii de seamă ai Familiei Regale la dejunul oferit la reşedinţa regală din Capitală.

Principesa Margareta şi Jacques-Henri Auclair.

Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta, Principesa Maria şi Principele Radu au primit la Palatul Elisabeta o delegaţie formată din 16 personalităţi din Franţa, reprezentanţi ai societăţii civile, ai mediului de afaceri, membri ai organizaţiei franceze “Association Unité Capétienne”. Delegaţia a fost condusă de Alteţa Sa Regală Principele Charles-Philippe d’Orléans şi de domnul Jacques-Henri Auclair, preşedintele asociaţiei.

image

Personalităţile franceze au vizitat România timp de patru zile, străbătând sute de kilometri, de la Bucureşti în Transilvania, apoi la Sinaia şi, din nou, în Capitală. Întreaga delegaţie s-a aflat pentru prima oară la Palatul Elisabeta.

image

După vizitarea grădinii palatului, a Memorialului Copacilor şi a sălilor de primire, musafirii au fost primiţi în Sufrageria Mare de Custodele Coroanei, care a oferit un dejun în onoarea oaspeţilor.

Principesa Margareta alături de Jacques-Henri Auclair (stânga) şi Alteţa Sa Regală Principele Charles-Philippe d’Orléans (în picioare).

Membrii organizaţiei prezenţi la dejun au exprimat dorinţa de a reveni anual în România şi şi-au exprimat entuziasmul faţă de frumuseţea locurilor şi ospitalitatea oamenilor. De asemenea, o parte a musafirilor au decis să sprijine activitatea viitoare a Fundaţiei Principesa Margareta a României.Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg