Regalii în studenție: imagini inedite cu Kate, William sau Meghan din anii lor de facultate

5 octombrie, 2024

Odată cu începerea noului an universitar, te invităm să-i admiri în acest album foto inedit pe regalii tăi preferați, din postura de studenți, eminenți sau nu.

Regele Charles

Regele Charles la facultate student GettyImages 1461651444 jpg

Tânărul Charles a fost primul regal britanic care a absolvit universitatea. Regele de azi a studiat antropologia, arheologia și istoria la Trinity College din Cambridge, iar asta a implicat, printre altele, vizitarea siturilor arheologice din unele țări. În plus, studentul Charles mai era și foarte îndrăgostit de cursul de dramă de la facultate, înscriindu-se în grupul de teatru al colegiului Trinity, cu apariții regulate în piese de teatru. Și da, după cum vedem în această poză, Charles a stat la cămin.

Meghan Markle

Meghan Markle la facultate profimedia 0369900874 jpg

Că-ți place sau nu de ducesa de 43 de ani, nu putem nega că-i o femeie inteligentă. Și școlită. Markle a studiat la Universitatea Northwestern din Illinois, absolvind în 2003 (foto, alături de mama sa) cu o diplomă în teatru și relații internaționale. Această dublă specializare pare să o fi pregătit pe Meghan atât pentru existența de actriță, cât și pentru cea de soție de prinț.

Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie studentă GettyImages 158115905 jpg

O studentă ca oricare, în fustă mini și teniși și cu cărțile în brațe. Este imaginea din studenția mezinei Prințului Andrew, pozată aici alături de o colegă de facultate. Eugenie a studiat la Universitatea Newcastle, unde s-a licențiat în literatură engleză, istoria artei și politică, în 2009. Observăm că prințesa stăpânea bine și fashionul perioadei.

Prințul William

Prințul William la facultate student profimedia 0601353461 jpg

William și-a început studiile la Universitatea St. Andrews, din Scoția, în 2001. Prințul a ales, inițial, profilul Istoria Artei, dar și-a dat seama că nu era pentru el și a schimbat spre Geografie. Aici și-a cunoscut și viitoarea soție, pe Kate Middleton, care urma același curs ca el. În timpul facultății, William a jucat polo și a fost un obișnuit al petrecerilor studențești.

Kate Middleton

Kate Middleton la facultate studentă profimedia 0226985978 jpg

Prințesa a început cursurile la Universitatea St. Andrews în toamna anului 2001, în același an cu William. Viitoarea regină a fost încoronată drept cea mai frumoasă fată din anul ei și nu a trecut mult până când i-a atras atenția lui William. Mai ales după ce Kate a apărut în bikini la o prezentare de modă caritabilă.

Prințul Edward

Prințul Edward la facultate student GettyImages 52099651 jpg

După cum putem vedea, fratele mai mic al lui Charles n-arăta deloc rău în studenție. În imagine, Edward este surprins la Jesus College, în Cambridge, acolo unde a studiat Istoria. Admiterea sa la facultate, în ciuda rezultatelor slabe din liceu, a provocat unele comentarii, dar Edward a absolvit, până la urmă, în 1986, cu o diplomă de licență în Arte.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (1) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (2) jpg