Regalități însărcinate. Ce bebeluși cu sânge albastru vin pe lume anul acesta?

Anul acesta, mai multe familii regale se măresc! Casa Regală Suedeză are vești-duble în acest sens. Prințesa Moștenitoare Victoria așteaptă al doilea copil, în timp ce proaspăta soție a Prințului Carl Philip, prințesa Sofia, este însărcinată pentru prima dată. Și regina Butanului, Jestsun Pema, se pregătește să aducă pe lume primul moștenitor cu sânge albastru. Dar, care dintre acești bebeluși este primul care va cunoaște lumea?

regalitati
Prințesa Sofia a Suediei, Regina Butanului – Jetsun Pema, Prințesa Moștenitoare Victoria a Suediei

Ei bine, casele regale au fost extrem de discrete cu astfel de date, însă un publicația Hello! a reușit să pună cap la cap unele informații pentru a elucida acest mister. Astfel, se așteaptă ca primul bebeluș cu sânge albastru să vină din partea Prințesei Moștenitoare Victoria, despre care se spune că ar naște la începutul lunii martie.

jetsun pema
Jetsun Pema și Regele Jigme

Regele și Regina Butanului își vor cunoaște primul copil fie la mijlocul lunii martie, fie la sfârșitul lunii, dat fiind faptul că au anunțat sarcina în luna noiembrie, când Jetsun Pema era însărcinată în trei luni.

Iar copilul Prințului Carl Philip și al soției sale, Prințesa Sofia, va fi cel mai așteptat bebeluș, având în vedere că nașterea lui se va produce pe la sfârșitul lunii aprilie.

Desigur, nașterile sunt întotdeauna imprevizibile, așa că ne putem aștepta ca bebelușii cu sânge albastru să vină oricând pe lume!

Un lucru a rămas, sigur, neștiut: vor avea o fetiță sau un băiețel?

Sursa foto: Getty / Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA