Regalităţile britanice ar trebui să ia lecţii de la ele. Regina Rania şi Regina Maxima, extrem de stylish la întrunire

21 martie, 2018
queen rania queen maxima hepta 3472710 jpg jpeg

Timp de două zile, Regina Rania a Iordaniei şi soţul său, Regele Abdullah, se vor afla într-un turneu regal în Olanda, pentru a întări relaţiile diplomatice între cele două ţări. Gazdele celor doi au fost, evident, regalităţile olandeze, respectiv Regina Maxima şi soţul său, Regele Willem.

FOTO: Hepta

Regii Iordaniei, în vizită la Regii Olandei

Am avut, aşadar, ocazia să vedem o nouă paradă de modă, cele două regine fiind cele mai stilate capete încoronate din întreaga lume. Poartă designeri cunoscuţi, dar promovează şi creatorii locali, îmbină tradiţionalul cu noul şi nu fac rabat de la eleganţă. Cam aşa s-ar putea descrie stilul vestimentar al celor două regine, pe care iubim să le vedem împreună, ”luptându-se” pentru cea mai bună ţinută.

image image image

Ei bine, la sosire, Regina Rania a Iordaniei a purtat un outfit retro, inspirat din anii 60, dar extrem de stylish, într-o nuanţă de blue ciel. A avut grijă să-şi accesorizeze frumosul palton cu o geantă Fendi şi cu o pereche de stilettos asortaţi paltonului. La fel de stilată a fost şi Regina Maxima a Olandei, care a întâmpinat-o pe Regina Iordaniei într-un trench retro, în nuanţe de camel. Monarhul olandez şi-a accesorizat paltonul-capă cu o pălărie într-o nuanţă asemănătoare şi cu silettos din piele întoarsă, de asemenea camel. Deci, cine credeţi că a câştigat acest duel stilistic? Nouă ne e destul de greu să alegem! Sperăm doar ca şi alte regalităţi să se inspire din stilul vestimentar al celor două regine şi să avem ocazia să vedem cât mai multe ţinute inspirate, purtate de regalităţi!

image image


Recente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg