Regalităţile britanice nu au voie să facă fotografii de tip selfie. Iată de ce!

25 octombrie, 2017
Prince Harry Visits Estonia   Day 1 jpeg

Există câteva reguli la Casa Regală a Marii Britanii ce ţin de protocolul regal şi care nu ar trebui încălcate, indiferent de moment. Ştim cu toţii deja că regalităţile nu dau autografe, nu se ţin de mână sau afişează gesturi tandre în public şi, în cazul bărbaţilor, trebuie să ceară permisiunea reginei pentru a cere în căsătorie o iubită. Şi lista care dictează comportamentul regalităţilor în public nu se opreşte aici. Cine ar fi crezut că Ducesa de Cambridge, Prinţul William şi Harry şi chiar Charles şi Regina Elisabeta nu fac niciodată fotografii de tip selfie, la fel ca toţi oamenii de rând? De ce?

image

Ei bine, simpatizanţii monarhiei pot număra pe degete de câte ori o regalitate s-a oprit din propria iniţiativă pentru un selfie cu un fan. Numai Prinţul William a făcut asta o singură dată, fiind o excepţie că a lăsat o fetiţă de şcoală să facă un selfie cu el în ziua de Crăciun la Sandringham în 2014.

O fană încerca să facă selfie cu Prinţul Charles.

În general, membrii familiei regale îi refuză politicos pe cei care vor să facă selfie cu ei, deoarece  se concentrează pe evenimentul la care participă atunci când se află în public, respectând îndatoririle regale.  Singurele momente când veţi vedea un selfie cu membrii familiei regale a Marii Britanii sunt atunci când ei sunt surprinşi accidental într-o astfel de fotografie. Anul trecut, prinţul Harry a recunoscut că "urăşte selfiurile". În timpul unei vizite la Australian War Memorial din Canberra, el a refuzat cererea unui tânăr fan, explicând: "Nu, urăsc fotografiile de tip selfie. Serios, trebuie să încetezi să mai faci asta, ştiu că eşti tânăr, fotografiile selfie sunt rele. Fac doar o fotografie normală! "

Prinţul Harry a făcut un selfie cu două admiratoare.

Şi regina Marii Britanii este de aceeaşi părere, căci se simte "ciudat" atunci când are de-a face cu o mulţime de oameni care încearcă să facă fotografii selfie cu ea. Elisabeta a II-a consideră că ar fi lipsit de maniere pentru o regalitate să se uite la un ecran atunci când apare public şi este în centrul atenţiei. Cu toate acestea, Kate, William, Harry şi chiar Prinţul Charles au fost surprinşi în astfel de ipostaze, cu persoane care încercau să facă selfie cu ei!

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
Charlene si Albert profimedia 0018360567 jpg
Printesa Ingrid Alexandra a Norvegiei   Instagram (2) jpg
FotoJetKatesiCamilla jpg
harry - kate
Dubluri Kate și William jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg
Prințesa Eugenie   GettyImages 1449555748 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}