Regalul care și-a pierdut cumpătul după ce a încălcat protocolul! Evenimentul era găzduit chiar de el

12 septembrie, 2023

Despre Prințul Edward e vorba! Acesta și-a pierdut cumpătul după ce a organizat un eveniment caritabil, în cadrul căruia a fost acuzat de încălcarea protocolului regal.

Familia Regala la balconul regal alaturi de Regele Charles si Regina Camilla   profimedia 0774210270 jpg

Prințul Edward a organizat emisiunea TV de strângere de fonduri „It's a Royal Knockout” în 1987. În cadrul emisiunii, membrii familiei regale concurau alături de celebrități din lumea sportului, a muzicii și a televiziunii într-o serie de provocări neașteptate.

Prințul Andrew, Prințesa Anne, Sarah Ferguson și Edward însuși au pus în scenă "pantomima" pentru a strânge bani, iar alături de ei s-au aflat vedete precum John Travolta, Cliff Richard și Gary Lineker. Se pare că spectacolul a fost considerat de mulți la vremea respectivă drept un dezastru de relații publice, dar Prințul Edward nu a vrut să accepte eșecul. Cântăreața și actrița Toyah Willcox a vorbit despre el în cadrul documentarului „Paxman on the Queen's Children” de la Channel 5. Ea l-a ajutat pe prinț la organizarea spectacolului, scrie Mirror.

Ea a spus că evenimentul a fost "neașteptat", deoarece simbolizează "începutul" unei monarhii moderne. Potrivit vedetei, nu emisiunea TV în sine a fost "dezastruoasă", ci reacția prințului Edward la încheierea evenimentului. „Cred că, pentru o secundă, s-a transformat, a existat un moment neașteptat. Prințul Edward nu a vrut ca presa să se învârtă în jurul lui și a intrat în cortul presei și a spus pur și simplu "nu, voi rămâneți aici". Întreaga atmosferă s-a schimbat”.

Într-un episod al emisiunii „Now That's Embarrassing”, ea și-a amintit cum jurnaliștii care erau prezenți au reacționat cu "râsete nervoase" atunci când el a întrebat ce părere au despre emisiune. Nemulțumit, Prințul Edward a ieșit în trombă din conferința de presă, mulțumindu-le sarcastic reporterilor pentru entuziasmul lor.

„Le era cald, le era foame și nu văzuseră nimic în carne și oase, așa că nu i-au dat nicio reacție", a continuat vedeta. „Pur și simplu l-au disprețuit, iar el și-a pierdut cumpătul. Acela este momentul care rămâne în memorie din tot evenimentul".

Și prezentatoarea Vanessa Feltz a dezvăluit: „El (n.r. Edward) a vrut ca presa să îl laude și să îi spună cât de fabulos a fost, dar nu a fost fabulos. Fusese jenant".

În martie, Regele Charles le-a acordat în cele din urmă lui Edward și soției sale Sophie titlurile de Duce și Ducesă de Edinburgh, respectând o promisiune făcută de răposata regină. Anunțul de la Palatul Buckingham a fost făcut cu ocazia celei de-a 59-a aniversări a lui Edward, noul său titlu, deținut anterior de tatăl său, regretatul prinț Philip.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg