Regatul britanic se pregătește pentru nunta anului: astăzi, nașul Prințului George va spune DA!

7 iunie, 2024

Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, și cea care-i este iubită de doi ani, Olivia Henson, se vor căsători astăzi la Catedrala din Chester în ceea ce se prefigurează a fi nunta anului în regatul britanic.

Nunta regală foto GettyImages 1051970640 jpg

Evenimentul va începe la ora locală 12 (14 ora noastră) și va fi, cu siguranță, unul plin de fast, cu atât mai mult cu cât vorbim despre cea mai bogată persoană sub 40 de ani din Marea Britanie, adică mirele în vârstă de 33 de ani, cu o avere imensă, de nu mai puțin de 10 miliarde de lire sterline. Acest lucru îl face pe duce chiar mai bogat decât nașul său, Regele Charles.

Se crede că 400 de oaspeți se vor aduna la Catedrala din Chester pentru mult așteptata ceremonie de nuntă, inclusiv nume mari din aristocrația britanică, precum Prințul William și fiul său, Prințul George.

Prințul de Wales va participa la nuntă în calitate de usher (persoana care primește invitații), iar fiul lui și, totodată, finul ducelui, Prințul George, va juca, de asemenea, un rol important la ceremonia fastuoasă.

Pe de altă parte, Prințul Harry și Ducele de Westminster au ajuns la o înțelegere „reciprocă” și au hotărât că ar fi bine ca primul să nu participe la nuntă.

O sursă a declarat pentru presa britanică că Harry s-a decis să refuze invitația atunci când a aflat că fratele lui, William, își va asuma rolul de usher la nuntă: „William a fost rugat să preia acest rol principal la nuntă și asta l-a determinat pe Harry să refuze invitația, în ceea ce-l privește”.

Miliardarul Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, e nasul Printului George jpg

Cât despre Kate Middleton, care urmează un tratament pentru cancer acasă, lipsind din prim plan încă de la Crăciunul anului trecut, este clar că aceasta nu va fi prezentă la nunta anului. Nici Regele Charles, nașul mirelui, și nici Regina Camilla nu urmează să fie prezenți la ceremonie, după ce au participat, joi, la comemorările Zilei Z, în Franța.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Charles portret Canada PNG
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg