Regele Charles a ajuns la același spital în care e internată Kate. Speriată, Camilla a-ncălcat protocolul

26 ianuarie, 2024

Fotoreporterii i-au surprins pe cei doi monarhi britanici în limuzină, în drum spre spital. Din această imagine, se vede clar privirea temătoare a Camillei.

Charles și Camilla în drum spre spital, Profimedia jpg

Indiferent cu ce problemă mergi la spital, nu e plăcut pentru nimeni. Este adevărat, s-au dat asigurări că afecțiunea Regelui Charles este una comună și nu are un grad de dificultate mare, însă oricum, este un stres. O abatere de la programul normal și o îngrijorare firească. Regina Camilla nu a putut să îl lase singur pe suveran, indiferent de consecințe. Căci potrivit presei britanice, Regina ar fi încălcat protocolul regal.

Cei doi au fost surprinși după ce au plecat de la Clarence House. Anterior internării, Regele a fost sfătuit să-și ia câteva zile de concediu pentru a se odihni. Maiestatea Sa s-a relaxat la reședința regală din Norfolk, Sandringham.

Ieri a revenit la Londra, iar la ora actuală a ajuns deja la Clinica Londra, o instituție medicală foarte bine cotată, printre cele mai bune din Anglia. Aici este internată și nora sa, Prințesa Kate. Regele Charles va fi supus unei intervenții de corectare a prostatei mărite. Adenomul de prostată este o boală frecventă în rândul bărbaților trecuți de prima tinerețe.

Palatul Regal a emis deja un comunicat oficial: „Regele a fost internat în această dimineață într-un spital din Londra pentru tratamentul programat. Maiestatea Sa dorește să mulțumească tuturor celor care i-au transmis urări de bine în ultima săptămână și este încântat să afle că diagnosticul său pe care a început deja să-l trateze a ridicat gradul de conștientizare în rândul populației, având astfel un impact pozitiv, întrucât bărbații se vor duce mai des la control.”

În urmă cu zece zile, noutățile de la Palat veneau într-un ritm bulversant. Căci s-au dat publicității două vești neașteptate: cea care îl viza pe Regele Charles, cu adenomul de prostată, și cea despre operația Prințesei Kate, aparent una programată, care a fost un succes, însă care o va ține pe soția Prințului William departe de îndatoririle regale, cca trei luni.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg