Regele Charles a marcat ziua de naștere a lui Kate Middleton cu o fotografie nemaivăzută până acum

10 ianuarie, 2024

Kate Middleton a împlinit ieri 42 de ani, iar familia regală britanică, în frunte cu Regele Charles, i-a făcut o urare inedită Prințesei de Wales, în mediul online!

Kate Middleton Regele Charles 2 jpg

O fotografie uimitoare și inedită cu Kate Middleton a fost dată publicității de Regele Charles pentru a marca ziua de naștere a Prințesei de Wales. Imaginea cu Kate Middleton, realizată în culisele Palatului Buckingham, în ziua încoronării din luna mai a anului trecut, a fost distribuită pe conturile de socializare ale familiei regale.

Fotografia o are în prim plan pe Kate Middleton radiantă, în timp ce discută cu socrul său, Regele Charles. De asemenea, în imaginea care a fost realizată de fotograful Chris Jackson, sunt Sophie și Edward, ducele și ducesa de Edinburgh, în timp ce Prințesa Eugenie poate fi văzută în depărtare. 

În descriere scrie: "Îi urez Prințesei de Wales o zi de naștere foarte fericită!". Doar membrii familiei regale în activitate primesc mesaje publice de ziua lor de naștere, conform regulilor introduse de regretata regină. În iunie anul trecut, când soțul lui Kate, Prințul William, și-a sărbătorit ziua de naștere, o fotografie similară din culisele Încoronării a fost distribuită pentru a marca ziua sa specială.

Se zvonește că Prințesa Kate Middleton și-a petrecut ziua de naștere departe de ochii publicului, cu familia ei. Nu există nicio îndoială că Prințul William ar fi ales ceva special pentru ea drept cadou de ziua ei, la fel și copiii.

În trecut, Prințul William a avut mari bătăi de cap cu alegerea cadourilor pentru soția lui. Odată, el i-a oferit lui Kate un cadou pe care prințesa „nu-l lasă să-l uite niciodată”: un dar cu totul bizar, care-a lăsat-o pe soția lui complet nedumerită. În cadrul unei apariții în podcastul fostului atacant al Angliei Peter Crouch, la BBC Radio Five Live, Prințul William a recunoscut cu timiditate că, odată, i-a oferit lui Kate... un binoclu.

După ce Peter a mărturisit că și el i-a făcut cadou propriei sale soții, Abbey Clancy, o pelerină de ploaie de ziua ei, trei ani la rând, William a replicat zâmbind: „Și eu i-am luat soției mele un binoclu odată – nu m-a lăsat să uit asta niciodată".

„Asta a fost pe la începutul relației noastre. Nu a mers deloc bine. Sincer, habar n-am de ce i-am cumpărat un binoclu, mi s-a părut o idee bună la momentul respectiv."

Un cadou mult mai prețios, pe care Kate l-a primit cu drag de la William, a fost dezvăluit în timpul unui turneu regal în Canada. Kate a fost văzută purtând un ceas delicat de la Cartier, în valoare de 4.850 de lire sterline, despre care se crede că a fost dăruit la a treia aniversare a nunții lor. Se pare că nici anul trecut William nu s-a întrecut pe sine.

Kate Middleton a purtat la slujba tradițională de Crăciun o pereche de cercei de 100 de lire sterline, cadou de la Prințul William, de la brandul Sezane – pe care Kate îl adoră. Numai că modelul cerceilor n-a fost foarte apreciat de audiență, mulți considerând aceste piese ca având un aspect ieftin...

Catherine Elizabeth Middleton s-a născut la 9 ianuarie 1982, părinții ei fiind Carole și Michael Middleton. Ea a crescut în Berkshire, alături de frații Pippa Matthews și James Middleton. A început să se întâlnească cu Prințul William pe când studia la Universitatea St Andrews. Cei doi s-au căsătorit în 2011 în Westminster Abbey.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png