Regele Charles a refuzat să-i dea Prințului Harry binecuvântarea pentru a se căsători cu Meghan

21 decembrie, 2022
harry  -meghan

Charles a refuzat să-i dea prințului Harry binecuvântarea pentru a se căsători cu Meghan. Regele a crezut că Meghan nu este demnă de familia lor și a refuzat să o accepte.

Relația Prințului Harry cu Meghan a supărat familia regală cu mult înainte ca aceștia să înceapă să-și spele rufele murdare în public.

De fapt, tatăl lui Harry, Regele Charles nu a susținut această povește și împreună cu partenera sa de viață, Camilla, i-au interzis Prințului, în 2016, să-și ceară în căsătorie soția de acum, spune o sursă.

Se pare că Harry se întâlnea de ceva vreme cu actrița, dar în secret, înainte ca Charles și Camilla să-și dea seama de dragostea lor. Cu toate astea, cei doi au pus imediat piciorul în prag după ce au aflat ce se întâmplă.

Potrivit sursei, atât Majestatea Sa, cât și Camilla credeau că Meghan nu era „demnă de familia lor”. Atunci, Prințul a fost amenințat că i se vor tăia fondurile dacă nu renunță la noua muză din viața lui.

O altă persoană din interior spune că neobosita Camilla nu își dorea ca un alt om de rând – precum soția lui William, Kate – să întineze sângele regal și să încerce să schimbe monarhia. William și Kate s-au căsătorit în aprilie 2011, după ce ducesa s-a străduit să îi intre în grații soției lui Charles.

„Camilla o aseamănă pe Meghan cu Sarah Ferguson, fosta soție a cumnatului ei, Prințul Andrew ”, mai spun sursele. „Ea a declanșat un scandal public după ce a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare lângă un iubit. Ba mai mult,  a încercat să vândă reporterilor accesul la familia regală".

Evident, Harry a refuzat să țină cont de dorința lui Charles și s-a căsătorit cu actrița pe 19 mai 2018, în Capela St George de la Castelul Windsor.

Harry și Meghan și-au povestit dragostea în serialul Netflix și au susținut că ducesa de Sussex a devenit imediat țapul ispășitor al familiei regale atunci când se voia ca poveștile nefavorabile despre alți regali să ajungă în presă.

„Hrăneau povești despre ea, fie că erau adevărate sau nu, pentru a evita tipărirea altor povești mai puțin favorabile”, a spus un prieten de-al lui Meghan în documentarul Netflix. Chiar dacă nu este cel mai mare fan al lui Meghan sau al cuplului, Charles nu nu a făcut nimic pentru a opri războiul dintre Harry și famila regală.Recente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}