Regele Charles a refuzat să-i dea Prințului Harry binecuvântarea pentru a se căsători cu Meghan

21 decembrie, 2022
harry  -meghan

Charles a refuzat să-i dea prințului Harry binecuvântarea pentru a se căsători cu Meghan. Regele a crezut că Meghan nu este demnă de familia lor și a refuzat să o accepte.

Relația Prințului Harry cu Meghan a supărat familia regală cu mult înainte ca aceștia să înceapă să-și spele rufele murdare în public.

De fapt, tatăl lui Harry, Regele Charles nu a susținut această povește și împreună cu partenera sa de viață, Camilla, i-au interzis Prințului, în 2016, să-și ceară în căsătorie soția de acum, spune o sursă.

Se pare că Harry se întâlnea de ceva vreme cu actrița, dar în secret, înainte ca Charles și Camilla să-și dea seama de dragostea lor. Cu toate astea, cei doi au pus imediat piciorul în prag după ce au aflat ce se întâmplă.

Potrivit sursei, atât Majestatea Sa, cât și Camilla credeau că Meghan nu era „demnă de familia lor”. Atunci, Prințul a fost amenințat că i se vor tăia fondurile dacă nu renunță la noua muză din viața lui.

O altă persoană din interior spune că neobosita Camilla nu își dorea ca un alt om de rând – precum soția lui William, Kate – să întineze sângele regal și să încerce să schimbe monarhia. William și Kate s-au căsătorit în aprilie 2011, după ce ducesa s-a străduit să îi intre în grații soției lui Charles.

„Camilla o aseamănă pe Meghan cu Sarah Ferguson, fosta soție a cumnatului ei, Prințul Andrew ”, mai spun sursele. „Ea a declanșat un scandal public după ce a fost surprinsă în ipostaze compromițătoare lângă un iubit. Ba mai mult,  a încercat să vândă reporterilor accesul la familia regală".

Evident, Harry a refuzat să țină cont de dorința lui Charles și s-a căsătorit cu actrița pe 19 mai 2018, în Capela St George de la Castelul Windsor.

Harry și Meghan și-au povestit dragostea în serialul Netflix și au susținut că ducesa de Sussex a devenit imediat țapul ispășitor al familiei regale atunci când se voia ca poveștile nefavorabile despre alți regali să ajungă în presă.

„Hrăneau povești despre ea, fie că erau adevărate sau nu, pentru a evita tipărirea altor povești mai puțin favorabile”, a spus un prieten de-al lui Meghan în documentarul Netflix. Chiar dacă nu este cel mai mare fan al lui Meghan sau al cuplului, Charles nu nu a făcut nimic pentru a opri războiul dintre Harry și famila regală.



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (3) jpg