Regele Charles a reușit să își enerveze familia, inclusiv pe Regina Camilla! Ce a făcut monarhul

3 septembrie, 2024

Regele Charles a reușit să supere pe toată lumea, inclusiv pe Regina Camilla, iar controversele în care e implicată familia regală britanică continuă.

Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (1) jpg

În acest an, familia regală britanică s-a confruntat cu o serie de provocări și crize, inclusiv disputa continuă dintre Prințul Harry și Prințul William, Prințul Andrew și familia regală, alături de diagnosticarea cu cancer a Regelui Charles și a lui Kate Middleton. 

Se pare că toate acestea au pus multă presiune pe monarh, care a continuat aparițiile publice pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, potrivit unui apropiat al familiei regale, Regele Charles este îngrijorat de starea domniei sale, în ciuda deceniilor pe care le-a avut la dispoziție pentru a se pregăti pentru aceasta. Aceștia au susținut că monarhul caută acum „consiliere spirituală” pentru a-l ajuta să treacă peste un an plin de evenimente grele. 

Pentru Woman's Day, sursa a susținut: „Charles se uită la starea actuală a familiei sale cu mare îngrijorare. Se pare că toată lumea are probleme, fie ele de sănătate, financiare sau juridice.

Această situație cu Andrew și Royal Lodge a divizat oarecum familia... Anne, Sophie și Edward fiind dezamăgiți de modul în care a gestionat-o. Apoi, există situația diabolică cu cei doi fii dragi ai săi. Există conflicte cu Sarah, Beatrice și Eugenie, care sunt foarte îngrijorate că Andrew nu este protejat. El a reușit chiar să o supere pe Camilla, ea fiind cea care suportă întotdeauna greul”.

Care e motivul neînțelegerilor între Regele Charles și Prințul Andrew 

Bătălia dintre Regele Charles și Prințul Andrew pentru Royal Lodge este o saga care a evoluat de-a lungul anului 2024, pe măsură ce încercarea monarhului de a-l evacua pe fratele său continuă.

Potrivit rapoartelor, Regele Charles a încercat tot felul de moduri diferite de a-și scoate fratele dintr-un loc pe care îl numește casă de peste 20 de ani. O sursă a declarat pentru Daily Beast: „A fost comparat cu un asediu și acest lucru este corect într-o privință, deoarece Charles îl va înfometa pe Andrew. Securitatea este doar un prim pas.

Va tăia tot sprijinul financiar dacă va fi nevoit. Este alegerea lui Andrew cum va decurge asta. Charles este regele, iar dacă el vrea ca Andrew să dispară, Andrew va dispărea în cele din urmă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg