Regele Charles a sfidat ploaia și vântul, în kilt. Monarhul a adorat atenția oamenilor înainte de vacanță

5 august, 2024

Regele Charles a înfruntat ploaia sâmbătă, când a participat la Jocurile Mey Highlands, debutându-și astfel cu mare stil vacanța de vară.

Regele Charles la Jocurile Mey Highland de la John O'Groats Park pe 03 august 2024 în Edinburgh, Scoția, GettyImages (2) jpg

Regele Charles la Jocurile Mey Highland de la John O'Groats Park pe 03 august 2024 în Edinburgh, Scoția, Foto GettyImages

Este unul dintre evenimentele preferate ale monarhului britanic. Aceste Jocuri s-au ținut prima dată în 1970, pentru a comemora ziua de naștere a regretatei Regine Mamă, bunica Regelui. Și fiindcă oamenii s-au bucurat așa de mult de atmosferă și concursuri, organizatorii s-au simțit încurajați să transforme jocurile într-un eveniment anual.

Regele Charles la Jocurile Mey Highland de la John O'Groats Park pe 03 august 2024 în Edinburgh, Scoția, GettyImages (3) jpg

Un prilej minunat ca monarhul să participe.

Cu această ocazie, știm că Regele Charles, ajung în Scoția, își începe oficial vacanța de vară. Pe domeniile sale vaste scoțiene, suveranul britanic, alături de soția sa, Regina Camilla, va primi oaspeți și se va relaxa într-o binemeritată pauză, după un început de an cu adevărat răvășitor.

Regele Charles la Jocurile Mey Highland de la John O'Groats Park pe 03 august 2024 în Edinburgh, Scoția, GettyImages (6) jpg

Ce-i place cel mai mult lui Charles? Da, exact: interacțiunea cu oamenii. Regele s-a bucurat nespus de baia de mulțime, s-a fotografiat, a acordat autografe și a stat de vorbă cu scoțienii.

În ciuda vremii neprietenoase, monarhul britanic a sosit la eveniment sâmbătă purtând un kilt tradițional. Regele a purtat, de asemenea, un sacou bej, o cravată cu model tartan și o pereche de șosete până la genunchi, pentru a se proteja de vremea rece, ploioasă. În timp ce ieșea din mașină, monarhul a fost văzut și cu o umbrelă.

Charles nu irosește nicio ocazie în Scoția de a purta kilt, tradiție care îi displace profund moștenitorului Coroanei, Prințul William.

Din cauza vremii, regele a fost înghesuit într-un cort, alături de alți participanți, pentru a urmări programele artistice.

În mod clar, lui Charles i-a plăcut evenimentul, deoarece a fost surprins râzând de mai multe ori sau zâmbind, în timp ce vorbea cu oamenii.

Regele a sosit în Scoția la începutul săptămânii, unde a vizitat o mlaștină gigantică din Caithness, care a primit recent statutul de patrimoniu mondial UNESCO. A fost o vizită foarte specială, unde a apărut, de asemenea, tot în kilt.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram (2) png
Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg