„Regele Charles ar putea abdica anul viitor pentru a-l urca pe tron pe Prințul William”

26 aprilie, 2023

Dezvăluiri neașteptate au fost făcute despre Regele Charles, despre o posibilă abdicare a monarhului chiar anul viitor!

Charles și William, Getty (2) jpg

Regele Charles ar putea abdica chiar anul viitor, susține un astrolog de renume. Monarhul ar putea preda puterea fiului său, Prințul William, până la începutul verii, prezice Patrick Arundell, conform Mirror

Acesta susține că simțul datoriei Regelui Charles va concura cu „frământările interioare”. Monarhul, care ține la intimitatea sa, s-a confruntat deja cu presiunile coroanei în cele câteva luni de la accederea sa la tron. Dar el câștigă inima națiunii în lunile dinaintea încoronării, mai mult de jumătate din țară afirmând într-un sondaj recent că familia regală este benefică pentru Marea Britanie. Regele Charles va fi încoronat oficial rege la Westminster Abbey pe 6 mai. Cu toate acestea, indiciile astrologice arată „puternice contra-energii” în timp ce el încearcă să reformeze monarhia și să țină Marea Britanie unită.

Majestatea Sa a fost lăudat pentru energia, principiile și generozitatea spiritului său în horoscopul lui Arundell pentru The Mail. Rezultatele astrologului sugerează, de asemenea, că Majestatea Sa ar putea avea o domnie scurtă și agitată, Prințul William urmând să-l înlocuiască cât mai curând.

Regele Charles trebuie să gestioneze „angajamente profunde, resurse și moșteniri comune, nu în ultimul rând legate de banul public sau de gestionarea averii mamei sale decedate”, explică astrologul. „Nu ar fi absolut deloc surprinzător dacă, la începutul verii anului 2024, Charles i-ar face loc fiului său William”, a adăugat el.

Constatările se bazează pe hărțile astrologice de naștere care arată o potențială „nevoie de a fi liber”, atunci când energiile ating cote maxime. „Uranus domină cea de-a 10-a casă publică din harta lui Charles, fiind planeta surprizelor, a rebeliunii, a adevărurilor superioare și a perturbărilor”, explică Arundell.

De asemenea, planeta se află de două ori în fața Soarelui Regelui în acest an, pe 17 iulie și 8 octombrie, și apoi din nou pe 1 mai anul viitor. Regele Charles se va confrunta apoi cu Uranus peste un an, „ceea ce sugerează că aceasta ar putea fi o domnie turbulentă”, a spus astrologul. „Acest lucru se datorează poate în parte presiunii pentru independență din partea unor țări, poate mai mult dorinței sale de a reforma Monarhia însăși sau la un nivel mai personal”, a adăugat el.

„Pe măsură ce aceste energii ating apogeul, nevoia de a fi liber ar putea deveni profundă”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg