Regele Charles are inimă de bunic. S-a săturat de distanța enormă dintre el și nepoții Archie și Lilibet

26 septembrie, 2024

Regele Charles vrea să-i vadă pe Archie și Lilibet, nepoții înstrăinați din partea Prințului Harry. Monarhul este familist, iar faptul că vorbește cu ei doar pe Facetime îi frânge inima.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Regele Charles este „mai dornic ca niciodată” să aibă o relație normală cu nepoții săi înstrăinați, spun sursele, anunță tabloidele britanice.

Regele Charles este „hotărât” să construiască o relație normală cu nepoții săi înstrăinați, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, întrucât monarhul „pune familia mai presus de orice, o prețuiește cu adevărat”, susțin sursele.

Chiar dacă relația Regelui Charles cu mezinul său, Prințul Harry, este una clar mai rece de când acesta s-a retras din funcțiile regale și s-a mutat în SUA, suveranul britanic are inimă de bunic și plănuiește să și-o urmeze.

Regele Charles este „mai dornic ca niciodată” să dezvolte o relație de familie reală cu nepoții Archie și Lilibet, după ce le-a mărturisit apropiaților că „nu este mulțumit” să-i vadă doar prin apeluri video.

Aceasta poate fi una dintre explicațiile pentru care Casa Regală britanică i-a urat public la mulți ani Prințului Harry pe 15 septembrie, în ziua în care a împlinit 40 de ani. Ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Căci Palatul dă semne că ar vrea să îngroape securea.

Pe de altă parte Harry este un sentimental, așa că mai mult ca sigur cărțile se vor juca la Meghan Markle, ”ducesa dificilă”, cum este supranumită.

Charles l-a văzut pe copilul cel mare al Ducelui și al Ducesei de Sussex doar de câteva ori și pe nepoata sa Lilibet o singură dată.

O sursă a declarat pentru Mirror: „Regele este absolut hotărât să fie prezent în viața tuturor nepoților săi. Prețuiește familia mai presus de orice și indiferent de cursul relației sale cu fiul său, nu s-ar mulțumi niciodată să-și vadă nepoții doar prin apeluri video”.

Fanii regali se gândesc că o împăcare ar sta la orizont. De ce nu, poate de acest Crăciun Ducii de Sussex vor reveni pe tărâm britanic.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg
FotoJet Sarah jpg
Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg
Regele Frederik, Getty jpg
Maxima și Amalia Atena PNG
Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg