Regele Charles, bolnav de cancer, s-a dat de gol și a dezvăluit un amănunt important despre starea lui

1 mai, 2024

Regele Charles s-a destăinuit despre tratamentul împotriva cancerului în timpul unei vizite emoționante la un centru oncologic!

Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg

Ieri, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și-a reluat îndatoririle regale în public de când Palatul Buckingham a anunțat în februarie că monarhul suferă de Cancer. Cu zâmbetul pe buze, el a apărut la Centrul Macmillan pentru cancer de la University College Hospital din Londra, pe 30 aprilie.

Împreună cu Regina Camilla, Regele Charles s-a întâlnit cu pacienții și personalul pentru a sublinia importanța depistării timpurii a cancerului și pentru a afla mai multe despre cercetările inovatoare care au loc la acest spital.

În timp ce schimba impresii cu pacienții, Regele Charles le-a spus acestora că va merge la propriul tratament mai târziu în cursul zilei. „Mulți pacienți au spus după aceea că au simțit o legătură personală cu el, deoarece înțelege prin ce au trecut și prin ce încă trec”, a dezvăluit un reporter regal pentru People. 

De asemenea, Regele Charles a vorbit cu pacienta Lesley Woodbridge, de care s-a și apropiat și pe care a ținut-o de mână: „Întotdeauna este un pic șocant când îți spun”, i-a spus monarhul pacientei, referindu-se la momentul când o persoană bolnavă află că suferă de cancer. 

Întrebat cum se simte, Regele Charles i-a spus unui alt pacient de la spital: „Sunt bine, mulțumesc foarte mult”. Angajamentul regal de ieri a avut o dublă semnificație pentru Regele Charles, căci el a devenit noul patron al Cancer Research U.K., preluând o funcție deținută anterior de mama sa, Regina Elisabeta.

David Probert, directorul executiv al University College Hospital London, a declarat că regele era „plin de energie” în timp ce a vizitat centrul. Potrivit lui Probert, monarhul „s-a implicat în mod pozitiv și, ca întotdeauna, a fost incredibil de entuziast cu personalul”.

„A fost o atmosferă minunată. Majestățile Lor au fost pline de entuziasm și s-au implicat cu pacienții și, cel mai important, pentru personalul nostru", spune el. Probert a spus că Regele, pe care l-a mai întâlnit înainte, era „incredibil de bine informat și, de fiecare dată când vorbesc cu el, învăț ceva nou despre cancer”.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg