Regele Charles, copleșit de turiștii și localnicii din Valea Zălanului! Cât mai stă în România

5 iunie, 2023

Regele Charles a ajuns vineri, 2 iunie, în România, aceasta fiind prima lui vizită oficială, dar cu caracter privat, după încoronarea sa, eveniment istoric care a avut loc pe 6 mai. Doar cinci zile petrece monarhul în țara noastră!

regele charles valea zalanului jpg

Vineri seară, Regele Charles a ajuns la Valea Zălanului, în Covasna, acolo unde deține de ani de zile o proprietate. Monarhul petrece în țara noastră cinci zile, timp în care se bucură de natură, dar și de sutele de oameni care au mers să în vadă. 

Zilnic acesta a ieșit din reședința sa pentru a-i saluta pe turiști, dar și pe localnicii care au mers să îl vadă. Le-a strâns mâna tuturor, au purtat diverse conversații, cu toții s-au bucurat de întâlnirea inedită. La un moment dat cineva a spus că este din Brașov, moment în care Regele Charles a dezvăluit că şi el cunoaște foarte bine Brașovul. "Iubesc Biserica Neagră", a exclamat Regele Charles al III-lea, conform antena3.ro

Regele Charles rămâne la Valea Zălanului, la proprietatea sa și luni, urmând ca marți să ajungă la proprietatea din Viscri pentru câteva ore, după care va părăsi România.

Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles din Viscri

După cum bine știm, Regele Charles este strâns legat de România, cumpărând prima sa proprietate aici în 2006. Locul în care Charles vine pentru a-și încărca bateriile este înconjurat de natură sălbatică, aspect pe care monarhul britanic îl apreciază cel mai mult. Casa în care stă suveranul britanic nu are wifi, televizor sau radio, există doar un CD player în camera de pictură.

Proprietatea deținută de monarhul britanic la Viscri are șapte dormitoare și este mobilată toată în stil transilvănean. De fiecare dată când vine în România, suveranul preferă să doamnă pe un pat de lemn, deloc pretențios. În perioada în care casa nu e ocupată de suveranul Angliei și anturajul său, camerele se pot închiria în regim all-inclusiv, pentru 800 lei pe noapte pentru o cameră dublă.

Foto: Antena 3 CNN, Profimedia, Getty Images, Click



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg
Regina Letizia, Infanta Sofia si Regele Felipe   GettyImages 1492368713 jpg
Charlene de Monaco profimedia 0870449785 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg
Harry la Invictus, Instagram jpg
Regele Frederik și Regina Mary Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg