Regele Charles, cu sufletul sfâșiat de circumstanțe. Cum să aleagă între Harry și Camilla?

21 noiembrie, 2023

Chiar dacă monarhul britanic și-ar dori mult trâmbițata împăcare cu mezinul rătăcitor, experții regali sunt de părere că nu va fi atât de ușor.

Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg

Există două mari obstacole care îl opresc, despre ce este vorba?

Harry, Charles, Camilla și Meghan în 2018, Getty jpg

Regele Charles se confruntă cu „cea mai mare problemă a sa”, întrucât este nevoit să aleagă între Harry și Camilla. Suveranul britanic chiar dacă și-ar dori împăcarea cu fiul său cel mic, există două mari obstacole care îl opresc, susține un expert regal.

Monarhul își dorește mult să refacă legăturile cu fiul înstrăinat, însă se află într-o poziție ingrată, din cauza atitudinii pe care Prințul Harry a avut-o vizavi de actuala Regină.

Ducele și ducesa de Sussex au făcut o serie de acuzații și dezvăluiri despre Familia Regală de când și-au părăsit îndatoririle regale în 2020, prin interviuri, documentarul Netflix „Harry&Meghan” și autobiografia lui Harry, ”Rezervă”.

Prințul Harry, Getty (3) jpg

În cartea ”Rezervă”, Prințul Harry a mărturisit că se aștepta ca soția tatălui său să fie „o mamă vitregă rea”, numind-o mereu „cealaltă femeie”. Mai ales că Harry și-a iubit mama atât de mult, încât nu a putut vreodată concepe că o altă femeie, indiferent cât de bună ar fi fost, ar fi putut vreodată s-o înlocuiască, chiar dacă Regina Camilla nici nu a avut intenția de a o înlocui pe Diana.

Expertul regal Tom Bower susține că deși Charles și-ar dori să repare ruptura dintre Familia Regală și fiul său, rănile și acuzele sunt încă proaspete, după ce i-a rănit atât pe Camilla, cât și pe Prințul William și Kate Middleton.

 Tom Bower a spus publicației OK! Marea Britanie: „Pentru Charles, toată povestea a fost dureroasă și traumatizantă. Problema este că Prințul Harry și Meghan Markle au provocat atât de multe daune emoționale, încât este greu de imaginat cum se vor putea repara. Cu siguranță, Regele Charles este în căutare de soluții, căci se aude că ar dori să încheie acest conflict, odată pentru totdeauna.

Tot surse de la Palat au mărturisit tabloidelor că se zvonește că Regele intenționează să-i cheme de Crăciun pe Ducii de Sussex.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg