Regele Charles „îl vrea înapoi pe Prințul Harry”, dar un membru important al familiei se împotrivește

27 august, 2024

Regele Charles ar „duce dorul fiului său” și analizează posibilitatea unui „armistițiu” cu Prințul Harry, dar există o problemă majoră în calea reconcilierii dintre cei doi.

Regele Charles si Printul Harry jpg

Relația dintre Regele Charles și fiul său mai mic, Prințul Harry, a fost afectată de la mutarea ducelui în SUA, la memoriile sale explozive și documentarul Netflix care au dus o și mai mare răcire. Cu toate acestea, se pare că acum Regele Charles își dorește să repare relația, sursele spun că îi duce dorul băiatului său. 

Conform zvonurilor apărute, Regele Charles, care este rege și șef al Bisericii Angliei, ar fi apelat la sfatul liderilor religioși pentru a forma un „armistițiu” cu Prințul Harry.

O sursă a declarat pentru Daily Mail: „Harry va fi întotdeauna fiul foarte iubit al lui Charles. El are încredere că Harry s-ar putea întoarce. Îi lipsește legătura pe care au avut-o cândva, iar ușa va rămâne mereu deschisă pentru el și familia sa. El nu vrea ca ani de discordie și dezacord să îi întunece domnia”. „El încă îl iubește pe Harry și îl vrea înapoi din motive personale - indiferent de faptul că el și Meghan nu vor să se întoarcă la viața regală”.

În timp ce ar putea exista speranțe de apropiere între tată și fiu, există o barieră cu care se confruntă cei doi, deoarece se spune că Prințul William nu dorește să se împace cu fratele său. Speculațiile spun că William a respins ideea unei reuniuni, menționând că este o „barieră majoră în calea păcii” în disputa regală.

Între timp, unul dintre prietenii Prințului Harry a declarat pentru revista People că tatăl său nu îi răspunde la telefon. Și chiar și după o întâlnire „pozitivă” în Marea Britanie în urma diagnosticului de cancer al regelui, relațiile dintre cei doi s-ar fi „deteriorat”.

Prințul Harry a mers în Marea Britanie în luna mai pentru a participa la o slujbă la Catedrala St Paul pentru a marca 10 ani de la Jocurile Invictus, dar nu și-a întâlnit tatăl, o declarație sugerând că regele era prea ocupat pentru a-l vedea. Dar apoi s-a raportat că Charles i-a oferit fiului său o cameră la Palatul Buckingham pentru călătoria sa la Londra, dar Harry a refuzat-o și a optat pentru un hotel.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg