Regele Charles, îndemnat să abdice! Supușii săi cred că Prințul William ar fi un monarh mai indicat

7 iunie, 2023

Membrii statelor Commonwealth și-au spus părerea. Din ce în ce mai multe voci consideră că Regele Charles face exact aceeași greșeală pe care a făcut-o Maiestatea Sa, Regina, când nu s-a retras mai din timp.

Charles, William și Harry jpg

Un sondaj reprezentativ făcut recent printre membrii Commonwealth a avut un rezultat neașteptat: supușii din Regat sunt convinși că Regele proaspăt încoronat ar trebui să se retragă și să-i facă loc Prințului moștenitor Willliam, căci oamenii sunt convinși că ar fi un rege mult mai iscusit și mai actual.

Un punct forte între atuurile Prințului William este și Kate Middleton, Prințesa cu lipici la public, deosebit de implicată și admirată în Marea Britanie. Nu aceleași lucru se poate spune despre Regina Camilla, care nu este foarte îndrăgită.

Wales la balcon jpg

Reiese că membrii Commonwealth-ului se așteaptă ca Prințul William să fie un rege mai bun, scrie cotidianul Express. Popularitatea Regelui Charles este în scădere după încoronare, în timp ce cuplul ”de aur”, Prinții de Wales sunt din ce în ce mai bine văzuți de public.

Experții regali chiar au constatat recent că Regele Charles deja le face loc. Faptul că au mers în Iordania și au reprezentat monarhia britanică este cel mai relevant semnal în acest sens. Monarhul cu siguranță că le pregătește terenul.

Evident, supușii din Țara Galilor sunt cei mai fervenți susținători ai Prinților de Wales, chiar dacă Charles le-a fost prinț zeci de ani. Tot pe William îl preferă și consideră că ar fi un rege mai bun.

Cert este că moștenitorul tronului britanic are acum 40 de ani și într-adevăr rolul de rege i-ar veni mănușă la vârsta aceasta.

Sondajul a fost cerut de Lord Ashcroft, fost președinte al Partidului Conservator, care a constatat că părerea generală este că William ar fi mult mai indicat în aceste vremuri.

Sondajul s-a adresat națiunilor care alcătuiesc Commonwealth-ul. Au fost consultați 22.701 oameni în 15 state unde Regele Charles este suveran. În sondaj au fost incluse și 8 teritorii ale Commonwealth-ului, inclusiv Australia, Bahamas, Belize, Canada, Jamaica, Noua Zeelandă, Papua Noua Guinee și Insulele Solomon.

În Noua Zeelandă, Regele Charles are mulți contestatari, care spun că l-ar prefera pe William.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg
nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg
Prințesa Charlene, Getty (1) jpg
diana - charles
Meghan Markle tinute Invictus jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (6) jpg
Harry și Meghan, închidere Invictus 2023, Getty (2) jpg
Eugenie turcoaz jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Olga Romanoff profimedia 0604335352 (2) jpg