Regele Charles într-un nou portret regal! A fost realizat pentru a marca un eveniment important

29 iunie, 2024

Noul portret regal al Regelui Charles a fost lansat pentru a marca o zi specială: Ziua Forțelor Armate. Cu toate acestea, nu este o imagine realizată recent.

Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg

Mai exact, fotografia a fost făcută de Hugo Burnand în noiembrie 2023 și îl prezintă pe monarhul britanic în Marele Coridor al Castelului Windsor în uniforma sa militară completă  de feldmareșal nr. 1, cu medalii, sabie și decorații. Charles stă într-un fotoliu verde la ședința foto.

Charles portret regal jpg

În cadrul Zilei Forțelor Armate, a fost implicată și Regina Camilla. În timp ce un nou portret al lui Charles a apărut, regina a mulțumit forțelor armate în cadrul unui mesaj video.

Camilla în vârstă de 76 de ani a avut un discurs plin de emoție: „Sunt profund onorată să fiu alături de voi de Ziua Forțelor Armate”, și-a început ea mesajul.

Camilla și Charles, Profimedia jpg

În materialul video în care apare regina, este așa de elegantă într-o rochie albastră elegantă, completată de broșa ei specială Royal Lancers.

Camilla, mesaj pentru militari jpg

Broșa are o semnificație specială pentru Camilla, deoarece simbolizează regimentul în care a slujit tatăl ei, dar și a cărui colonel șef este Majestatea Sa.

„Fie că suntem în această țară, fie în străinătate, sărbătorim serviciul bărbaților și femeilor din armata noastră și vă mulțumim tuturor pentru tot ceea ce faceți pentru a proteja această țară a noastră. De asemenea, ne amintim de cei care au făcut sacrificiul suprem în căutarea stabilității și păcii din întreaga lume”, a spus ea.

„La începutul acestei luni, eu și soțul meu am fost în Normandia la cea de-a 80-a aniversare a Zilei Z. Ni s-a amintit de curajul incredibil al forțelor terestre, maritime și aeriene aliate ale căror eforturi combinate au dus la eliberarea Europei de Vest. Le suntem veșnic îndatorați și îi vom prețui pentru totdeauna.”

La întrunirea din Franța, nu de puține ori Charles și Camilla su fost fotografiați cu lacrimi în ochi!

Regele Charles a ținut atunci un discurs emoționant despre Ziua Z. El a spus: „Astăzi ne-am adunat pentru a-i onora pe cei aproape 160.000 de soldați britanici, din Commonwealth și aliați care, la 5 iunie 1944, s-au adunat aici și de-a lungul acestor țărmuri s-au îmbarcat în misiunea care avea să dea acea lovitură pentru libertate și care va fi înregistrată ca fiind cea mai mare operațiune din istorie...”.

„La opt decenii distanţă, este aproape imposibil să ne imaginăm emoţiile din acea zi, mândria de a face parte dintr-o misiune atât de mare, neliniştea de a nu fi la înălţimea aşteptărilor şi teama că va fi ultima", a continuat el.

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințesa Alexia a Olandei, GettyImages jpg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Regele Juan Carlos in Emirate  GettyImages 106805055 jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein foto Instagram png
FotoJet Costner Diana  jpg
Farah Pahlavi   profimedia 0443541152 jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg