Regele Charles, mai stilat ca niciodată! A purtat un costum elegant și ochelari de soare

26 mai, 2023

Ieri, Regele Charles și Regina Camilla au ajuns în Co Armagh, în a doua lor zi de angajamente regale în Irlanda de Nord. Monarhul a impresionat cu costumul elegant și ochelarii de soare!

regele charles (11) jpg

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a mulțumit orașului Armagh pentru primirea călduroasă pe care el și Regina Camilla au avut-o în cea de-a doua zi a vizitei lor în Irlanda de Nord. Prima dată, Regele Charles a participat la o slujbă la Catedrala Sfântul Patrick, la care au asistat mai mulți preoți, în timp ce Regina Camilla a vizitat Biblioteca Robinson din Armagh, care adăpostește o serie de obiecte arheologice.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit cu mai mulți elevi, printre aceștia și doi copii de opt ani care purtau coroane făcute manual, numite Charles și Camilla. De asemenea, familia regală s-a întâlnit cu membrii corului Colegiului Metodist din Belfast, care a cântat la încoronarea regelui de la Westminster Abbey, evenimentul istoric care a avut loc pe 6 mai. Regele Charles și Regina Camilla i-au salutat apoi pe mai mulți producători de produse alimentare artizanale și au primit diverse cadouri de la cei prezenți, în timp ce un spectacol cultural a avut loc pe o scenă din Market Theatre Square.

Regele Charles s-a adresat apoi mulțimii și a mulțumit comunității pentru ospitalitate. De asemenea, a lăudat diversitatea culturală prezentată în spectacolele precedente și a spus că „oferă o bogăție și o contribuție suplimentară la întreaga societate de aici”. Regele Charles a încheiat prin a spune: „Sper să aveți mult succes în viitor. Și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem”.

Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit apoi cu câteva persoane prezente de-a lungul drumului lor, persoane care fluturau steaguri ale Commonwealth.

Aceasta este prima vizită a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Irlanda de Nord de la încoronarea lor de la începutul acestei luni. Aceștia au călătorit la Belfast în septembrie anul trecut pentru a participa la o slujbă de reculegere la Catedrala Sfânta Ana după moartea Reginei Elisabeta.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg
regin camilla (5) jpg
Regina Mathilde a Belgiei la maratonul de la Bruxelles   pagina oficiala (1) jpg
confidenta regina camilla (1) jpg
Printul Andrew   profimedia 0662819474 jpg
Printul George, Getty (1) jpg
louis si regele charles (4) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
William și Harry, Getty (1) jpg
Sofia și Letizia GettyImages 1493182926 jpg
Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (4) jpg
regele charles (12) jpg
kate  william profi6 jpg