Regele Charles, mai stilat ca niciodată! A purtat un costum elegant și ochelari de soare

26 mai, 2023

Ieri, Regele Charles și Regina Camilla au ajuns în Co Armagh, în a doua lor zi de angajamente regale în Irlanda de Nord. Monarhul a impresionat cu costumul elegant și ochelarii de soare!

regele charles (11) jpg

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a mulțumit orașului Armagh pentru primirea călduroasă pe care el și Regina Camilla au avut-o în cea de-a doua zi a vizitei lor în Irlanda de Nord. Prima dată, Regele Charles a participat la o slujbă la Catedrala Sfântul Patrick, la care au asistat mai mulți preoți, în timp ce Regina Camilla a vizitat Biblioteca Robinson din Armagh, care adăpostește o serie de obiecte arheologice.

Ulterior, cei doi s-au întâlnit cu mai mulți elevi, printre aceștia și doi copii de opt ani care purtau coroane făcute manual, numite Charles și Camilla. De asemenea, familia regală s-a întâlnit cu membrii corului Colegiului Metodist din Belfast, care a cântat la încoronarea regelui de la Westminster Abbey, evenimentul istoric care a avut loc pe 6 mai. Regele Charles și Regina Camilla i-au salutat apoi pe mai mulți producători de produse alimentare artizanale și au primit diverse cadouri de la cei prezenți, în timp ce un spectacol cultural a avut loc pe o scenă din Market Theatre Square.

Regele Charles s-a adresat apoi mulțimii și a mulțumit comunității pentru ospitalitate. De asemenea, a lăudat diversitatea culturală prezentată în spectacolele precedente și a spus că „oferă o bogăție și o contribuție suplimentară la întreaga societate de aici”. Regele Charles a încheiat prin a spune: „Sper să aveți mult succes în viitor. Și așteptăm cu nerăbdare să ne revedem”.

Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit apoi cu câteva persoane prezente de-a lungul drumului lor, persoane care fluturau steaguri ale Commonwealth.

Aceasta este prima vizită a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Irlanda de Nord de la încoronarea lor de la începutul acestei luni. Aceștia au călătorit la Belfast în septembrie anul trecut pentru a participa la o slujbă de reculegere la Catedrala Sfânta Ana după moartea Reginei Elisabeta.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Charles, William și Harry jpg
Printul Harry GettyImages 1258476251 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Regele Thailandei profimedia 0573895261 (3) jpg
kate cu tiara jpg