Regele Charles al III-lea, un gurmand notoriu. Care este mâncarea preferată a noului suveran

27 septembrie, 2022
Regele Charles, Profimedia (3) jpg

Un gurmand foarte pretențios, care nu lasă nimic la voia întâmplării. Charles ține enorm la modul de preparare și adesea intră el însuși în bucătărie ca să-i verifice pe chefi.

Recent, felul de mâncare preferat de Maiestatea Sa a fost dezvăluit în cadrul unui interviu la TV.

La începutul anului, editorul regal Russell Myers a spus la ITV's Lorraine că Prințul Charles pe atunci era în căutare de un nou bucătar și cu această ocazie a dezvăluit și care este mâncarea preferată a proaspătului monarh.

El a întrebat-o pe gazda emisiunii, Lorraine Kelly: ”Care crezi că este mâncarea preferată a Prințului?”. Jurnalista a mărturisit sincer că nu știa.

Iar Russell a edificat-o: ”Charles adoră ouăle fierte, dar cea mai bună mâncare din lume pentru el este risootto cu ciuperci sălbatice și miel bio.” Însă există câteva cerințe clare: ciupercile nu se iau de oriunde, ci doar cele crescute pe domeniul său.

În 2020, fostul bucătar regal Darren McGrady a dezvăluit pentru ”Delish”: ”Am gătit de multe ori miel la Palatul Buckingham. Prințul Charles este un gurmand și se ocupă de agricultura organică înainte de a se fi inventat conceptul. Adoră ciupercile și îi duce pe chefi la Balmoral pentru a le arăta care sunt cele mai bune ciuperci. Le-am adus la Palat și le-am gătit. Au ieșit niște mâncăruri cu porcini delicioase, bune să te lingi pe degete.”, a menționat fostul bucătar regal.

În timp ce Regele preferă mâncarea clasică, atent pregătită și curată, Camilla este o amatoare de condimente, iar noua regină consumă frecvent mâncăruri exotice. ”Sunt diferiți și se completează reciproc”, a comentat un alt expert regal.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana