Regele Charles nu l-a uitat pe Harry! Cu ce ocazie a fost menționat „prințul rătăcitor”

19 iunie, 2023

O postare emoționantă de Ziua Tatălui pe pagina de Instagram a familiei regale a celebrat "tații de pretutindeni". Astfel, Regele Charles a arătat că nu l-a uitat pe Prințul Harry.

Prințul William, Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages jpg

Cu ocazia Zilei Tatălui, care s-a sărbătorit în Marea Britanie pe 18 iunie, Regele Charles le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor regali. Pentru a marca sărbătoarea de duminică, pe pagina de Instagram a familiei regale a fost împărtășită o fotografie surprinzătoare din trecut, care îl arată pe rege alături de fiii săi, prințul William și prințul Harry.

„Tăticilor de pretutindeni, vă dorim o zi a tatălui specială astăzi", a fost mesajul transmis. Regele Charles a prezentat, de asemenea, o și o imagine cu el și propriul său tată, regretatul prinț Philip, și una a reginei Camilla cu tatăl ei, Bruce Shand.

Realizată la domeniul Balmoral al familiei regale din Scoția, fotografia lui Charles cu fiii săi îi arată pe Prințul William, 40 de ani, și Prințul Harry, 38 de ani, mai tineri, făcând o plimbare cu tatăl lor pe terenul stâncos al domeniului. În timp ce regele a purtat o ținută tradițională scoțiană formată dintr-un pulover tricotat de culoare verde aprins și un kilt cu carouri verzi, William și Harry au optat pentru pantaloni și cămăși cafenii cu mânecile suflecate. Toți trei păreau să se uite spre ceva spre care Harry arată cu degetul în afara fotografiei.

Imaginea cu Regele Charles, Prințul William și Prințul Harry vine după ce sâmbătă Regele Charles a sărbătorit prima sa paradă Trooping the Colour din timpul domniei sale ca rege, eveniment la care Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, nu au participat, scrie People

Mai mulți membrii familiei regale s-au adunat la eveniment, care l-a onorat pe noul rege după moartea mamei sale, regina Elisabeta, în septembrie. Alături de Regele Charles pentru ședința foto a zilei, la balconul palatului, s-a aflat și Regina Camilla.

Prințul de Wales, care este tatăl prințului George, în vârstă de 9 ani, al prințesei Charlotte, în vârstă de 8 ani, și al prințului Louis, în vârstă de 5 ani, împreună cu soția sa Kate Middleton, a marcat, de asemenea, Ziua Tatălui prin publicarea unei fotografii inedite cu cei trei copii ai săi.

printul william si copiii jpg

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg