Regele Charles, o victorie în lupta cu cancerul: medicii i-au dat permisiunea să se întoarcă la muncă

26 aprilie, 2024

O veste colosală. Regele Charles a primit permisiunea de la medici să revină la sarcinile publice, pentru prima dată de când a fost diagnosticat cu cancer.

Majestatea Sa urmează încă tratamentul împotriva cancerului și nu este pe deplin vindecat, dar echipa sa medicală este „mulțumită de progresele înregistrate până acum” și „rămâne pozitivă” în ceea ce privește recuperarea sa.

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial png

Pentru a marca veștile bune, Palatul Buckingham a anunțat două evenimente importante, primele dintre multele din lunile următoare, și a transmis mulțumiri din partea Regelui Charles și a Reginei Camilla pentru toate urările de bine pe care le-au primit.

Marțea viitoare, Regele și Regina vor vizita un centru de tratament împotriva cancerului - o implicare profund emoționantă din partea lor, având în vedere propria luptă a lui Charles împotriva cancerului, precum și cea a nurorii suveranului, Prințesa de Wales.

Evenimentul regal își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la importanța diagnosticului precoce și să evidențieze cercetările inovatoare, susținute de Cancer Research UK, care au loc la spital.

Există, de asemenea, planuri de a găzdui o vizită de stat a Împăratului și Împărătesei Japoniei la sfârșitul lunii iunie, la cererea guvernului britanic.

Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Profimedia (3) jpg

Oficialii de la Palat au lansat, odată cu veștile bune, și un nou portret al lui Charles și al soției sale, Camilla, arătând fericiți și relaxați în grădinile Palatului Buckingham. Imaginea a fost realizată pe 10 aprilie, a doua zi după cea de-a 19-a aniversare a nunții lor.

Într-o declarație care a însoțit imaginea, Palatul Buckingham a anunțat: „Majestatea Sa Regele va reveni în curând la îndatoririle publice, după o perioadă de tratament și recuperare ca urmare a diagnosticului recent de cancer".

Informația vine după ce ziariștii de la Page Six au oferit o actualizare cruntă a stării sănătății Regelui Charles, susținând că suveranul nu se simte deloc bine, și au cerut, drept urmare, un comentariu oficial de la Palatul Buckingham.

Iată că acest comentariu a venit în aceeași zi, sub forma acestei vești bune...

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg