Regele Charles se topește de dorul nepoților Archie și Lilibet. Cum își va călca iar pe inimă monarhul

17 august, 2023

Regele va împlini 75 de ani pe 14 noiembrie și, ca de obicei, serbările regale se pregătesc din timp. Deși relația cu mezinul său este deosebit de rece, este posibil ca monarhul să aibă parte de o bucurie la care aproape că nici nu mai îndrăznește să spere.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Se pare că suveranul britanic are de gând să-și calce iar pe inimă și să-i invite pe Ducii de Sussex, împreună cu cei doi copii ai lor, în Marea Britanie. Nu există informații că aceștia vor fi chemați la parastasul de 1 an al Reginei Elisabeta, ci la aniversarea Regelui Charles. Aparent, Maiestatea Sa se topește de dorul micuților, nepoții cărora le-a și recunoscut titlurile princiare anul acesta.

Regele Charles va dori probabil ca Prințul Harry și Meghan Markle să participe la aniversarea sa din noiembrie, când împlinește 75 de ani, deoarece este înnebunit să-și revadă nepoții, pe Prințul Archie și pe Prințesa Lilibet Diana.

Majestatea Sa a avut puține contacte cu cei mai mici nepoți ai săi de la mutarea lor în California și o singură întâlnire cu Lilibet de când aceasta s-a născut, în iunie 2021.

Încă nu este clar dacă Harry și Meghan au de gând să îi fie alături monarhului la ceas aniversar, mai ales că Ducesa Meghan Markle n-a mai călcat pe tărâm britanic de la înmormântarea Reginei Elisabeta, în septembrie, anul trecut.

Prințul Harry a mai venit, fie la înfățișările sale din cadrul unui proces intentat unui grup media important și chiar la Încoronarea Regelui Charles, unde a stat extrem de puțin. Practic, a venit mai mult de imagine și neînsoțit de familie, așa cum era notat în invitația regală.

S-a spus că Regele Charles este dezamăgit de faptul că Meghan, Archie și Lilibet nu au participat la încoronarea sa, iar monarhul încă nu a avut ocazia să stea la o discuție pe îndelete cu fiul său cel mic, de când a scos pe piață autobiografia ”Rezervă”, o carte în care oferă mult prea multe detalii despre viața de familie la Palat, informații deloc gustate de membrii regali activi.

Însă dorul de nepoți este capabil să șteargă păcatele Ducilor de Sussex. Oare pe asta și mizează cei doi?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg