Regele Charles și-a dus soția cu mașina la biserică. Cum au fost surprinși duminică, de ziua Elisabetei

22 aprilie, 2024

Cuplul regal face tot posibilul să asigure normalitatea în familia lor, în ciuda terapiilor grele pe care suveranul britanic le îndură în lupta sa de combatere a unui cancer despre care nu s-au dat detalii.

Charles și Camilla cu mașina înspre biserică, Profimedia (1) jpg

Presa britanică a constatat însă cu bucurie că monarhul britanic a apărut în toane bune alături de mult iubita sa soție Camilla. Mai mult, Charles a dorit o duminică în familie cât mai normală, așa că a condus el însuși autoturismul, un SUV Audi.

Regele a fost surprins duminică încântat la volan, în timp ce și-a condus soția, pe Regina Camilla, la biserica din Crathie Kirk, lângă Balmoral.

Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a fost fotografiat la volan, foarte elegant în haina lui de tweed, în timp ce Camilla, în vârstă de 76 de ani, era pusă la punct, ca de obicei, într-o cămașă albă și cercei cu perle.

Această ieșire este un semn minunat că suveranul se simte bine. Foarte determinat, Charles a ascultat cu sfințenie sfaturile medicilor și și-a pus viața agitată pe pauză. Desigur, o contribuție semnificativă a avut-o și Camilla, căci a făcut numeroase aluzii amuzante în public că ”șefa” l-a pus la odihnă.

Cuplul regal și-a făcut apariția în public într-o zi cu semnificație: duminică, 21 aprilie, regretata Regină Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani, era o zi a bucuriei în Regat înainte.

Această plimbare la biserică este prima ieșire publică după ce cuplul regal a marcat a 19-a aniversare a nunții lor!

Mai mult, Charles a găzduit o mică întrunire la Palatul Buckingham, unde i s-au prezentat primele bancnote cu portretul său de către guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey.

Biserica duminica este sfântă pentru cuplul regal. În ultima vreme, deși regele s-a concentrat pe recăpătarea sănătății și a lăsat deoparte activitățile regale, pentru Casa Domnului și-a făcut mereu timp. Cel mai des, a fost văzut la Sandringham la biserică.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg