Regele Charles și-a dus soția cu mașina la biserică. Cum au fost surprinși duminică, de ziua Elisabetei

22 aprilie, 2024

Cuplul regal face tot posibilul să asigure normalitatea în familia lor, în ciuda terapiilor grele pe care suveranul britanic le îndură în lupta sa de combatere a unui cancer despre care nu s-au dat detalii.

Charles și Camilla cu mașina înspre biserică, Profimedia (1) jpg

Presa britanică a constatat însă cu bucurie că monarhul britanic a apărut în toane bune alături de mult iubita sa soție Camilla. Mai mult, Charles a dorit o duminică în familie cât mai normală, așa că a condus el însuși autoturismul, un SUV Audi.

Regele a fost surprins duminică încântat la volan, în timp ce și-a condus soția, pe Regina Camilla, la biserica din Crathie Kirk, lângă Balmoral.

Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg

Monarhul, în vârstă de 75 de ani, a fost fotografiat la volan, foarte elegant în haina lui de tweed, în timp ce Camilla, în vârstă de 76 de ani, era pusă la punct, ca de obicei, într-o cămașă albă și cercei cu perle.

Această ieșire este un semn minunat că suveranul se simte bine. Foarte determinat, Charles a ascultat cu sfințenie sfaturile medicilor și și-a pus viața agitată pe pauză. Desigur, o contribuție semnificativă a avut-o și Camilla, căci a făcut numeroase aluzii amuzante în public că ”șefa” l-a pus la odihnă.

Cuplul regal și-a făcut apariția în public într-o zi cu semnificație: duminică, 21 aprilie, regretata Regină Elisabeta ar fi împlinit 98 de ani, era o zi a bucuriei în Regat înainte.

Această plimbare la biserică este prima ieșire publică după ce cuplul regal a marcat a 19-a aniversare a nunții lor!

Mai mult, Charles a găzduit o mică întrunire la Palatul Buckingham, unde i s-au prezentat primele bancnote cu portretul său de către guvernatorul Băncii Angliei, Andrew Bailey.

Biserica duminica este sfântă pentru cuplul regal. În ultima vreme, deși regele s-a concentrat pe recăpătarea sănătății și a lăsat deoparte activitățile regale, pentru Casa Domnului și-a făcut mereu timp. Cel mai des, a fost văzut la Sandringham la biserică.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pippa Middleton nuntă Foto Getty Images (5) jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg