Regele Charles și-a pierdut cumpătul din cauza soției lui, Camilla

12 decembrie, 2022
charles - camilla

Camilla a rămas în urma lui Charles, în timpul unei plimbări ,într-o zi plină de angajamente regale, iar asta l-a înturiat teribil pe Rege.

Charles a devenit nervos după ce Regina consoartă a rămas în urmă în timpul unei plimbări, iar momentul a fost surprins de camerele de filmat. Charles și Camilla au vizitat Wrexham  și au salutat publicul în centrul orașului. 

La un moment dat, Regele a fost filmat cerând consilierilor să o recupereze pe Camilla, care rămase în urmă, în timp ce mergeau într-o plimbare între angajamentele regale. 

Charles poate fi auzit spunând: „Putem încerca să o recuperăm? Te rog. Trebuie să plecăm. Am încercat să o aștept, dar nu vine”.

Clipul a provocat o serie de comentarii din partea utilizatorilor de Twitter, mulți i-au catalogat drept „un cuplu căsătorit tipic”. 

„Cred că este dulce și amuzant, arată doar că este uman ca noi ceilalți”, a spus un utilizator.

Charles și Camilla au efectuat o serie de angajamente, vineri, în timpul vizitei lor la Wrexham.

Charles și Camilla i-au cunoscut pe actorii de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, în timp ce făceau o vizită la clubul de fotbal deținut de cei doi.

Mai multe pentru tine...

Familia regală s-a întâlnit, de asemenea, cu jucătorii și personalul Wrexham AFC, precum și cu copreședinții, în timpul unui tur al Hipodromului.

Charles și Camilla au mers pe jos după ce au ajuns la Biserica St Giles din centrul orașului Wrexham. Sute de binevoitori s-au aliniat pe străzi pentru a-i saluta, în ciuda temperaturilor înghețate.

Cei doi s-au întâlnit apoi cu primul ministru galez Mark Drakeford și alți demnitari înainte de a se muta în biserică pentru o slujbă în onoarea orașului Wrexham.

 „Soția mea și cu mine suntem absolut încântați să fim astăzi alături de voi la Wrexham pentru a sărbători. După cum știți, statutul de oraș a fost acordat la opt ​​ comunități diferite pentru a marca Jubileul de platină al regretatei mele mame”.

„În timp ce sărbătorim această ocazie istorică, ne uităm înapoi cu tristețe și mândrie la acea domnie extraordinară, în timpul căreia, după cum știți, marea dragoste a mamei mele pentru Țara Galilor a fost întotdeauna evidentă”.

Mai târziu, în etapa finală a vizitei regale la Wrexham, Charles a vizitat moșia Erddig.



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg