Regele Charles și-a pus masca sobră și a marcat doi ani de la moartea Reginei Elisabeta la Balmoral

9 septembrie, 2024

Regele Charles și soția sa, Regina Camilla, au participat la slujba de duminică de la biserica la Crathie Kirk, unde afost omagiată mama monarhului, Regina Elisabeta.

Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg

Regele Charles a marcat doi ani de la moartea mamei sale la Crathie Kirk, în apropiere de moșia Balmoral, care a fost foarte iubită de Regina Elisabeta. Monarhul, în vârstă de 75 de ani, și soția sa, Regina Camilla, au fost conduși până la biserică pentru slujba de duminică, care a avut loc ieri după-amiază. Regele a purtat un costum gri închis, asortat cu o cravată neagră și burgundy, în timp ce Regina Camilla, 77 de ani, a purtat un costum roșu și verde, completat cu o pălărie asortată.

Deși a fost un an destul de turbulent pentru familia regală britanică, cu două diagnostice de cancer și o „problemă Sussex” continuă peste ocean, Regele Charles a rezistat pentru a duce mai departe monarhia, care pare a fi destul de „slăbită”. Potrivit unei surse, starea de sănătate a monarhului se îndreaptă în cele din urmă într-o direcție „extrem de pozitivă” și se spune că acesta se acomodează cu viața lui de rege.

Sunday Express susține că suveranului „îi este teribil de dor de mămica lui” și și-a dorit să marcheze trecerea ei în neființă printr-o ieșire la Crathie Kirk de pe domeniul Balmoral pentru reflecție și rugăciuni private. Nu au existat alte planuri oficiale de comemorare pentru această zi. „Au fost doi ani dificili”, a declarat sursa publicației britanice citate mai sus.

„Sănătatea sa se îmbunătățește și toate semnele sunt extrem de pozitive pentru un viitor puternic și sănătos. Îi lipsește teribil mămica lui, așa că este important pentru el să marcheze ziua în care a murit cu o reflecție liniștită și rugăciuni în biserică. Credința lui Charles rămâne puternică și este ceea ce l-a ajutat cu adevărat să-l ghideze în ultimii doi ani, în special în ultimele nouă luni”. 

Regele Charles a trecut printr-un al doilea an dificil în calitate de suveran, atât el, cât și Kate Middleton, în vârstă de 42 de ani, fiind supuși unor tratamente pentru tipuri necunoscute de cancer. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg