Regele Charles și-a salutat fanii! Cum arată monarhul la o săptămână de la operația de prostată mărită

5 februarie, 2024

Regele Charles și Regina Camilla au participat duminică, 4 februarie, la slujba de dimineață de la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk.

Regele Charles (8) jpg

Regele Charles a fost surprins făcându-le cu mâna fanilor în timp ce se îndrepta spre biserică, în prima sa ieșire publică de la ieșirea din spital. Monarhul a mers împreună cu Regina Camilla la slujba de la biserica St Mary Magdalene din Sandringham, Norfolk, în ieri dimineață. Cei doi au fost surprinși de fotografi alături de reverendul Canon Paul Williams, scrie Mirror

Apariția vine după ce Regele Charles a fost supus pe 26 ianuarie unei proceduri de corecție pentru o afecțiune benignă a prostatei, după care s-a vehiculat că monarhul ar putea să își ia până la o lună de pauză de la îndatoririle publice în timp ce se recuperează. Se înțelege că a dorit să-și facă public diagnosticul pentru a încuraja și alți bărbați să se supună unui control.

Îmbrăcat într-un costum elegant, el a părăsit luni, 29 ianuarie, clinica londoneză după o ședere de trei nopți. Camilla declarase anterior că soțul ei este "bine" și că abia așteaptă să se întoarcă la muncă.

O declarație a Palatului Buckingham a anunțat atunci: „Regele a fost externat în această după-amiază din spital în urma unui tratament medical planificat și și-a reprogramat viitoarele angajamente publice pentru a permite o perioadă de recuperare privată.

El ar dori să mulțumească echipei medicale și tuturor celor implicați în susținerea vizitei sale la spital și este recunoscător pentru toate mesajele pe care le-a primit în ultimele zile."

Între timp, o declarație pe contul oficial X al Familiei Regale a adăugat: "Mulțumesc tuturor celor care au trimis urările lor de bine în timpul șederii regelui în spital. Majestatea Sa este încântat că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra conștientizării sănătății publice."

Miercuri, Camilla a oferit o actualizare a stării de sănătate a soțului ei, spunând că acesta "se descurcă" și "face tot ce poate". Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost întrebată cum se simte soțul ei în timp ce a inaugurat oficial un nou centru Maggie's de sprijin pentru cancer la Royal Free Hospital din nord-vestul Londrei.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg