Regele Charles și Camilla, apariție-surpriză pe scena Eurovision 2023, la Liverpool

26 aprilie, 2023

Regele Charles și Regina Camilla au vizitat astăzi, 26 aprilie, scena unde va fi susținut Eurovision 2023, la Liverpool.

regele charles si regina camilla 11 jpg

Miercuri după-amiaza, Regele Charles și Regina Camilla au vizitat M&S Bank Arena din Liverpool, Anglia, pentru a vedea cum se va desfășura, de fapt, Eurovision 2023, celebra competiție internațională.

Cea de-a 67-a ediție a concursului Eurovision va fi găzduită în Marea Britanie pentru prima dată în ultimii 25 de ani, urmând să debuteze luni, 8 mai, până sâmbătă, 13 mai. Regatul Unit găzduiește Eurovision în numele Ucrainei. Țara est-europeană a fost inițial invitată să găzduiască evenimentul după ce Orchestra Kalush din Torino a câștigat anul trecut, dar s-a decis ca Marea Britanie, care a ocupat locul al doilea la Eurovisionul de anul trecut, să organizeze în schimb concursul de cântece, pe fondul invaziei rusești. Într-o declarație, Palatul Buckingham a precizat că BBC și UA:PBC, televiziunea publică din Ucraina, colaborează pentru a încorpora elemente ucrainene în spectacolele live. 

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, și Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, au fost foarte zâmbitori când au intrat în sala de spectacole, unde s-au întâlnit cu directorii BBC, cu personalul de producție și cu jurnaliștii. Împreună au făcut un tur prin culise, scrie People.

Familia regală a avut, de asemenea, onoarea de a dezveli, la propriu, scena. Au așteptat numărătoarea inversă, apoi au apăsat împreună butonul care a luminat spațiul pentru prima dată. Regele Charles și Regina Camilla au stat apoi de vorbă cu gazdele Eurovision din acest an - vedeta Ted Lasso, Hannah Waddingham, Scott Mills, Rylan Clark și gazda ucraineană Julia Sanina.

Regele Charles și Regina Camilla s-au văzut și cu Mae Muller, reprezentanta Marii Britanie la ediția din acest an Eurovision, precum și cu prezentatorii.

Această vizită la Liverpool e una dintre ultimele angajamente ale regelui și ale reginei înainte de încoronarea lor istorică din 6 mai. În mai puțin de două săptămâni, Regele Charles și Regina Camilla vor duce mai departe tradiția și vor fi încoronați de Arhiepiscopul de Canterbury la Westminster Abbey. Slujba religioasă va fi urmată de o procesiune epică până la Palatul Buckingham, unde regele și regina vor apărea la balconul reședinței regale. 

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg