Regele Charles și Camilla, prima apariție împreună după încoronare! Regina e numai un zâmbet

18 mai, 2023

Regele Charles și Regina Camilla au fost încoronați la Westminster Abbey pe 6 mai, iar ieri, 17 mai, au avut prima apariție împreună după evenimentul istoric!

regele charles si regina camilla (15) jpg

Regele Charles și Regina Camilla au vizitat miercuri Covent Garden, unde s-au întâlnit cu membri ai comunității locale, comercianți și diverși artiști. Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, a îmbrăcat la prima ieșire alături de Regina Camilla după încoronare un costum bleumarin, în timp ce soția sa a purtat o rochie albastră, în contrast cu nuanța părului ei.

Prima lor oprire a fost la Biserica St Paul, pentru a marca cea de-a 390-a aniversare a acesteia. Regele Charles și Regina Camilla au vizitat apoi Covent Garden Apple Market unde s-au întâlnit cu comercianții locali specializați în arte și meșteșuguri britanice, precum și cu restauratorii locali.

Ultima oprire a celor doi a fost la Royal Opera House, care găzduiește Royal Ballet, Royal Opera și Orchestra Royal Opera House. În calitate de Prinț de Wales, Majestatea Sa a devenit patron al Operei Regale în 1975, președinte al Baletului Regal în 2003 și patron al Operei Regale în 2009.

În cursul zilei de ieri, Regele Charles s-a întâlnit la Palatul Buckingham cu câștigătorii Prince's Trust Award 2023 și cu ambasadorii celebrităților, printre care Holly Willoughby. Prezentatoarea a declarat înainte de întâlnire: „Am îmbrăcat astăzi o rochie elegantă pentru că mai târziu în această după-amiază mă îndrept spre Palatul Buckingham și acolo va fi regele, iar noi trebuie să-i prezentăm pe câștigătorii premiului regelui pentru ca el să spună "Bravo", ceea ce este destul de interesant, nu-i așa?”, scrie Mirror.

Când vine Regele Charles în România

Premierul României, Nicolae Ciucă, a confirmat vizita Regelui Charles al III-lea în România, însă nu a dezvăluit și câte zile va sta monarhul britanic în țara noastră.

Regele Charles al III-lea va face o vizită atât la București, cât și în țară. Cel mai probabil la reședințele pe care le deține, scrie Antena 3. Vizita ar trebui să aibă loc pe data de 2 iunie. „Este o activitate care este planificată pe agenda Guvernului. Suntem parte la programul care va fi la nivelul Președintelui României", a declarat Nicolae Ciucă într-o conferință de presă.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Charles Harry si Meghan GETTY jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Irene Urdangarin, nepoata Regelui Felipe  profimedia 0831198343 jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Cele 4 viitoare regine, Leonor, Amalia, Ingrid si Elisabeta jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0866103621 jpg
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie   GettyImages 476990258 jpg
Maxima, Letizia, Amalia, Felipe și Willem la muzeul STRAAT, Profimedia (7) jpg
Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg