Regele Charles și Camilla, vizită istorică! Regina a impresionat într-o rochie verde-mentă

24 mai, 2023

Regele Charles și Regina Camilla au făcut o călătorie surpriză în Irlanda de Nord. Regina consoartă a arătat ieri fabulos!

regele charles si regina camilla (21) jpg

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, a purtat ieri o rochie verde-mentă la sosirea în Irlanda de Nord împreună cu soțul ei, Regele Charles al III-lea. Aceasta și-a asortat superba rochie pantofi bej, cu toc, marca Sole Bliss. Fiind cunoscut faptul că are monturi la picioare, Regina Camilla promovează de multă vreme brand-ul Sole Bliss pentru că produce pantofi cu toc confortabili. De daca aceasta, pantofii crem pe care Regina Camilla i-a încălțat costă 159 de lire sterline și sunt îndrăgiți de celebrități precum Mary Berry și Helen Mirren.

În descriera acestior pantofi, pe site-ul brand-ului scrie: „Aceste tocuri pentru monturi sunt confecționate din piele crem moale și elegantă”. Regina Camilla și-a accesorizat ținuta cu broșa cu nod celtic cu smarald și diamante a Reginei Elisabeta a II-a. Regina defunctă a purtat această broșă la banchetul de stat pentru președintele Irlandei în 2014. Broșa are o piatră specială și a fost purtată chiar și de regretata regină Mary în primii ani de viață.

La rochia verde-mentă, Regina Camilla a purtat și o eșarfă de mătase verde mentă și albă, care se potrivea perfect cu restul ținutei. În plus, Regina consoartă a purtat brățara sa preferată de la brand-ul Van Cleef & Arpels, pe care o dă jos foarte rar, și ceasul său negru Cartier.

În timpul vizitei în Irlanda de Nord, Regele Charles și Regina Camilla au avut parte și de un moment neașteptat, au tăiat un tort la vizita de inaugurare a noii Grădini a Încoronării. Majestățile Lor s-au întâlnit cu proiectanții grădinii și cu reprezentanți ai organizațiilor comunitare și caritabile. Cuplul regal a aflat totodată că Grădina marchează începutul unei noi inițiative ecologice pentru Antrim and Newtownabbey Borough Council.

Ieri a fost prima zi a vizitei lor de două zile în Irlanda de Nord. Aceasta este prima dată când Regele Charles și Regina Camilla vizitează Irlanda de Nord de la Încoronare.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg