Regele Charles și Regina Camilla ar putea rata nunta anului! Cine e ducele care se căsătorește cu fast?

20 mai, 2024

Regele Charles și Regina Camilla nu au confirmat încă dacă vor participa la nunta ducelui de Westminster, Hugh Grosvenor, și a Oliviei Henson, în ciuda faptului că mai sunt doar trei săptămâni până la eveniment.

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png

Regele Charles și Regina Camilla ar putea rata "nunta anului", după ce nu ar fi răspuns la o invitație, în condițiile în care mai sunt doar trei săptămâni până la eveniment. Cei doi trebuie să precizeze în scris dacă vor participa sau nu la ziua cea mare a ducelui de Westminster, Hugh Grosvenor, și a viitoarei lui soție, Olivia Henson. Decizia târzie a provocat unele speculații cu privire la anumite tensiuni în familie, după ce regele și regina au refuzat o invitație la nunta surorii ducelui, Lady Tamara Grosvenor, în 2004.

miliardarul Hugh Grosvenor, Ducele de Westminster, si logodnica Olivia Henson   pagina oficiala jpg

Lady Grosvenor s-a căsătorit cu Edward van Custem, un fin al Majestății Sale, la Catedrala din Chester, aceeași locație în care va avea loc nunta ducelui de Westminster, luna viitoare. Acest lucru a avut loc după ce Regina Camilla, care la vremea respectivă purta Parker Bowles, al fostului ei soț, a fost anunțată că nu va putea sta alături de Regele Charles, care pe atunci era Prinț de Wales, și că va trebui să stea câteva rânduri mai în spate și să ajungă separat. Pe atunci, Regina Elisabeta și Prințul Philip au participat la ceremonie împreună cu Prinții William și Harry. Potrivit corespondentului regal al MailOnline, Richard Eden, o sursă a declarat: "Maiestățile lor nu au uitat ce s-a întâmplat la nunta surorii lui Hugh. Există încă multă tensiune", notează The Express. 

În schimb, Prințul Harry și Meghan Markle au fost deja excluși de la nunta de luna viitoare, în ciuda faptului că Hugh Grosvenor ar fi fost nașul fiului lor, Prințul Archie.

Se crede că prezența celor doi la nuntă ar putea provoca tensiuni cu familia regală. O sursă apropiată de familia Sussex a declarat ulterior: "Harry l-a sunat pe Hugh și i-a spus că ar fi prea ciudat dacă el și Meghan Markle ar participa, așa că și-a cerut scuze și Hugh a înțeles".

La nuntă sunt invitați Prințul William, Kate Middleton și fiul lor cel mare, Prințul George, care este finul lui Hugh. Cu toate acestea, nu se așteaptă ca Catherine să participe, deoarece urmează un tratament împotriva cancerului. Un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a refuzat să comenteze.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg