Regele Charles și William, în centrul atenției la Londra! Camilla și Kate i-au privit de la balcon

13 noiembrie, 2023

Familia regală s-a reunit pentru un eveniment emoționant! În Marea Britanie a avut loc Ziua Comemorării, iar Regele Charles și Prințul William au fost în centrul festivităților.

Regele Charles și Prințul William (2) jpg

Familia regală a făcut furori la sfârșitul săptămânii trecute, membrii regali au participat la un eveniment unde au adus un omagiu soldaților căzuți la datorie. Regele Charles, vizibil emoționat, a fost cel care a condus omagiile duminică, în Ziua Comemorării, depunând prima coroană de flori la poalele Cenotafului, memorialul de război pe Whitehall din Londra.

Prințul de Wales s-a aflat, de asemenea, printre membrii familiei regale care au depus o coroană de flori, alături de ecvestrul reginei, maiorul Ollie Plunket, care a luat parte la slujbă în numele Majestății Sale. Este posibil să fi observat că toate coroanele lor arătau foarte diferit și că există o semnificație specială în spatele fiecăreia dintre ele. Coroana Regelui Charles semăna foarte mult cu cea produsă pentru regretatul său bunic, Regele George al VI-lea, care a murit în 1952.

Cele 41 de petale de mac au fost realizate din țesătură lipită și montate pe un aranjament de frunze negre, așa cum este tradițional pentru Suveran. 

Coroana Reginei Camilla seamănă cu cea creată pentru regina mamă, care a decedat în 2002. Cele 95 de petale de mac în stil închis au fost confecționate din țesătură lipită și au fost realizate în culorile maro, roșu și galben. Atât coroanele lui Charles, cât și cele ale Camillei au fost produse de The Poppy Factory - al cărei patron este regina.

Pe coroana Prințului William au putut fi observate penele albe, care reprezintă emblema Prințului de Wales. De asemenea, aceasta avea o panglică în roșu galez.

În timp ce Regele Charles, Prințul de Wales, Prințesa Regală și Ducele de Edinburgh au luat parte la ceremonia de depunere de coroane, Regina Camilla, Kate Middleton, Ducesa de Edinburgh, Viceamiralul Sir Tim Laurence și Ducele și Ducesa de Gloucester au urmărit ceremonia de la balcoanele Biroului pentru Afaceri Externe, Commonwealth și Dezvoltare. 

Ulterior, sâmbătă seară, familia regală s-a reunit, de asemenea, pentru Royal British Legion Festival of Remembrance la Royal Albert Hall.

Familia Regala Britanică în Ziua Comemorării 1 jpg

Foto: Getty Images, The Royal Family



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg