Regele Felipe, adorat de soție! Regina Letizia îl soarbe din priviri și împreună strălucesc la evenimente

20 septembrie, 2023

A uimit iarăși cu stilul său elegant și silueta fină, în timp ce a participat la deschiderea unui nou sezon al Teatrului regal din Madrid, ​​alături de soțul ei, regele Felipe. Regina Letizia a Spaniei, uimitoare într-o rochie neagră, elegantă, ​ravisantă!

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg

Dacă ar fi să numim un cuplu regal cu cea mai mare chimie și compatibilitate, probabil că prima dată ne-am gândi la superbii Regele Felipe și Regina Letizia.

Cei doi au avut iarăși o apariție de revistă. Ca o păpușă, Regina Letizia a apărut într-o rochie voluminoasă, coafată romantic, cu bucle. Nota de cuplu a fost negrul, care le-a dat amândurora un aer regal, intangibil.

Pe covorul roșu, cuplul regal spaniol a strălucit.

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (6) jpg

Felipe și Letizia au deschis sezonul de operă 2023/2024 al Teatrului Regal, găzduind spectacolul Medea de Luigi Cherubini. Cunoscută pentru garderoba ei mereu elegantă, Regina nu a dezamăgit nici de data aceasta, evidențiindu-și talia de viespe, deja celebrele brațe tonifiate și gleznele fine, puse în valoare de o superbă pereche de pantofi negri decupați, cu toc.

Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (2) jpg

Cu un aer de Audrey Hepburn, Regina Letizia a Spaniei a fost răvășitoare și adorabilă, ca o adolescentă îndrăgostită. V-am mai spus că se uită la el ca la soare. Iar iubirea Regelui o face să se simtă protejată și intangibilă.

La deschiderea sezonului de teatru de la Madrid, Regina Letizia a fost din cale afară de șic! Și nu este o rochie nouă, ci una de la The 2nd Skin, cu care s-a mai afișat și în octombrie 2021, la Premiile Prințesa Asturiei de la Oviedo.

O curea subțire din piele i-a accentuat și mai mult talia adolescentină, în timp ce volanele exagerate ale rochiei i-au adăugat un plus de volum siluetei.

Regina Spaniei a fost văzută și anul trecut într-o altă piesă vestimentară de la același brand. Atunci când a găzduit una din serile Summit-ului NATO de anul trecut, unde erau invitați liderii lumii, printre care și Joe Biden împreună cu soția Jill.

Pentru a desăvârși ținuta de teatru, Regina Letizia a Spaniei a optat pentru o pereche de pantofi Manolo Blahnik, foarte sexy.

Regele Felipe a fost, de asemenea, impecabil, cu un costum negru, care-i venea ca turnat.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg