Regele Felipe, Regina Letizia și fiicele lor, surprinși în vacanță în Mallorca

11 august, 2022

Este o adevărată plăcere să admiri poze din vacanță familiei regale spaniole! Ieri, Regele Felipe, soția sa, Regina Letizia, și fiicele lor, Prințesa Leonor și Infanta Sofia, au fost fotografiați la plimbare pe străzile din Palma de Mallorca, acolo unde au vizitat și câteva magazine locale. 

letizia GettyImages 1413996023 jpg

Ca de obicei, cei patru regali au abordat ținute casual de vacanță la mare. Regina Letizia a combinat o cămașă albă Hugo Boss cu o pereche de pantaloni scurți în dungi, de la brandul Pimkie, în valoare de doar 10 euro, și o pereche de espadrile crem cu talpa plată.

Fiica ei în vârstă de 16 ani, Prințesa Leonor, a ales o rochie roz de la Mango și o pereche de espadrile cu platrformă, în timp ce sora ei de 15 ani, Sofia, a îmbrăcat o rochie mini cu print tropical de la brandul Sfera. La rândul ei, mezina a ales o pereche de espadrile cu platformă, încălțămintea preferată a fetelor din familia regală spaniolă pe timp de vară.

letizia profimedia 0713131605 jpg

Și regele spaniol a arătat foarte elegant și cool, în același timp, în tricoul lui polo completat de o pereche de pantaloni scurți și pantofi tip mocasini, în aceeași nuanță.

Este de apreciat că Regina Letizia și fiicele ei aleg să se îmbrace de la branduri pe care și le permite oricine, precum Zara sau Mango, fiind promotoarele cumpătării în materie de vestimentație. 

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg