Regele Frederik, scump la vedere! Regina Mary onorează îndatoririle regale singură. Ce a anunțat Palatul

12 aprilie, 2024

Mary se descurcă minunat, după ce în ianuarie a devenit regina Danemarcei. Soțul său, Regele Frederik, prea rar o însoțește la evenimente, sunt de părere fanii regali.

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg

Între cei doi pare să se fi așternut liniștea, cel puțin, aparent. Căci zvonurile unei presupuse infidelități a actualului monarh i-a cam pus pe jar pe supuși. Însă există și câteva promisiuni pline de speranță, la orizont.

Se pare că cei doi se vor afișa împreună în curând, cu o ocazie măreață. În luna mai a acestui an, Regele Frederik și Regina Mary vor sărbători aniversarea celui de-al douăzecilea an de mariaj. Așadar, urmează ”nunta porțelan” în Regat. La fel ca porțelanul în sine, această aniversare reprezintă un amestec frumos de forță, rezistență și eleganță.

Povestea lui Mary este una asemănătoare basmelor cu prinți

Bruneta și-a cunoscut bărbatul într-un .... pub, în anul 2000! Nu la bal, nu prin recomandări de familie, pur și simplu destinul i-a adus la ușă... un prinț. Mary s-a născut în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei, fiind localizat pe insula cu același nume din sudul Australiei.

Parcursul Prințesei Mary a Danemarcei de la o viață obișnuită, la regalitate este o poveste de transformare, una care a implicat atenție la detalii și pregătire temeinică, pentru a-și îmbrățișa noul rol. Nici măcar o reverență nu știa să facă. Cu toate acestea, a învățat cu fervoare tot ce trebuia, pentru a face o impresie frumoasă atunci când și-a cunoscut soacra pentru prima dată.

Acum este o regină foarte apreciată, însă... singuratică. Inclusiv cu ocazia zilei sale de naștere nu a postat o imagine cu soțul, ci cu tatăl ei!

Însă Palatul a dat de știre că cei doi monarhi vor fi în curând văzuți împreună. Vor avea o ieșire regală la balcon pe 26 mai, când Regele Frederik va împlini 56 de ani. Să nu uităm că au făcut deliciul supușilor când la proclamarea lor din ianuarie s-au sărutat în public, anume parcă să înlăture zvonurile potrivit cărora mariajul lor este de fațadă.

Este foarte posibil ca întreaga familie regală să se reunească la balconul Palatului cu ocazia acestei sărbători grandioase. Oamenii vor să-i mai vadă împreună, având în vedere că la majoritatea evenimentelor se afișează doar Regina Mary, singură!

Foto: Profimedia & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg