Regele Frederik, scump la vedere! Regina Mary onorează îndatoririle regale singură. Ce a anunțat Palatul

12 aprilie, 2024

Mary se descurcă minunat, după ce în ianuarie a devenit regina Danemarcei. Soțul său, Regele Frederik, prea rar o însoțește la evenimente, sunt de părere fanii regali.

Frederik și Regina Mary la deschiderea expoziției Frederik X Regele Viitorului, GettyImages (6) (1) jpg

Între cei doi pare să se fi așternut liniștea, cel puțin, aparent. Căci zvonurile unei presupuse infidelități a actualului monarh i-a cam pus pe jar pe supuși. Însă există și câteva promisiuni pline de speranță, la orizont.

Se pare că cei doi se vor afișa împreună în curând, cu o ocazie măreață. În luna mai a acestui an, Regele Frederik și Regina Mary vor sărbători aniversarea celui de-al douăzecilea an de mariaj. Așadar, urmează ”nunta porțelan” în Regat. La fel ca porțelanul în sine, această aniversare reprezintă un amestec frumos de forță, rezistență și eleganță.

Povestea lui Mary este una asemănătoare basmelor cu prinți

Bruneta și-a cunoscut bărbatul într-un .... pub, în anul 2000! Nu la bal, nu prin recomandări de familie, pur și simplu destinul i-a adus la ușă... un prinț. Mary s-a născut în Tasmania, cel mai mic stat al Australiei, fiind localizat pe insula cu același nume din sudul Australiei.

Parcursul Prințesei Mary a Danemarcei de la o viață obișnuită, la regalitate este o poveste de transformare, una care a implicat atenție la detalii și pregătire temeinică, pentru a-și îmbrățișa noul rol. Nici măcar o reverență nu știa să facă. Cu toate acestea, a învățat cu fervoare tot ce trebuia, pentru a face o impresie frumoasă atunci când și-a cunoscut soacra pentru prima dată.

Acum este o regină foarte apreciată, însă... singuratică. Inclusiv cu ocazia zilei sale de naștere nu a postat o imagine cu soțul, ci cu tatăl ei!

Însă Palatul a dat de știre că cei doi monarhi vor fi în curând văzuți împreună. Vor avea o ieșire regală la balcon pe 26 mai, când Regele Frederik va împlini 56 de ani. Să nu uităm că au făcut deliciul supușilor când la proclamarea lor din ianuarie s-au sărutat în public, anume parcă să înlăture zvonurile potrivit cărora mariajul lor este de fațadă.

Este foarte posibil ca întreaga familie regală să se reunească la balconul Palatului cu ocazia acestei sărbători grandioase. Oamenii vor să-i mai vadă împreună, având în vedere că la majoritatea evenimentelor se afișează doar Regina Mary, singură!

Foto: Profimedia & GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg