Regele Frederik și Regina Mary și-au salutat fanii! Moment emblematic din ultima zi a turneului de vară

23 august, 2024

Cuplul regal danez a vizitat Vejle. Vara e pe final, iar regalii de peste tot își pregătesc revenirea.

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei, Profimedia (3) jpg

Regele Frederik și Regina Maria au încântat mulțimile strânse să-i vadă, când au vizitat Vejle, în ultima zi a turneului lor de vară.

Cuplul regal a navigat prin localitățile daneze, aflați la bordul navei regale Dannebrog. În ultimele patru zile, au vizitat Bornholmes, Ærø și Assens .

În Vejle, Regele Frederik și Regina Mary au avut un moment emblematic la primărie, când au salutat mulțimile. La doar câteva luni de la proclamarea lor subită pe tronul danez, proaspeții suverani par că s-au deprins de minune cu noul rol.

Suveranii danezi s-au întâlnit cu rezidenți și copii la Kong Gauer's Gård – primul cămin de îngrijire complet integrat și centru de zi din Danemarca, înainte de a se îndrepta spre un prânz oficial la Fjordenhus.

În fiecare seară a turneului lor, familia regală a găzduit o recepție la bordul navei regale pentru invitații din fiecare municipalitate.

Frederik și Mary au ajuns în portul Vejle la bordul navei regală Dannebrog, care a fost pusă în funcțiune pentru prima dată în 1932.

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei, Profimedia (5) jpg

Ambarcațiunea servește drept reședință oficială și privată pentru membrii regali danezi atunci când sunt în vizite în străinătate și în croaziere de vară în apele daneze. Regele și-a îmbrăcat uniforma militară, în timp ce Regina cea șic a optat pentru o ținută închisă la culoare, fustă în formă de A și taior bleumarin nautic, o cămașă cu imprimeu, dar și pălărie cu boruri largi, care a ferit-o de ploaie.

Frumoasa regină știe cum să se ferească de intemperiile inerente într-o țară scandinavă ca Danemarca. În picioare a purtat pantofi cu toc în primă fază, după care pentru plimbarea pe jos prin Vejle a încălțat balerini bej, pentru a putea fi cât mai comodă.

Cuplul regal a avut parte de o întâmpinare călduroasă din partea celor binevoitori când au coborât de pe nava regală, membrii publicului fluturând steaguri daneze și purtând coroane aurite.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg