Regele Harald al V-lea al Norvegiei, apariție neașteptată după cea mai recentă spitalizare. Nou portret

29 martie, 2024

Monarhul norvegian a fost externat din spital pe 14 martie. A început anul destul de prost, cu o sănătate fragilă. Cu toate acestea, regele a spus clar că nu are intenția de a abdica.

Regele Harald al Norvegiei   Casa Regala, Javad Parsa, NTB jpg

Regele Harald al V-lea al Norvegiei pare a ase afla într-o formă acceptabilă, având în vedere vârsta sa și problemele de sănătate. Maiestatea Sa a realizat inclusiv un nou portret regal de familie.

Casa regală norvegiană a publicat miercuri, 27 martie, o nouă fotografie a Majestății Sale, în vârstă de 87 de ani, cu membrii familiei sale.

Regele Harald al V-lea al Norvegiei a fost fotografiat zâmbind, în timp ce este așezat lângă soția sa, Regina Sonja.

În spatele lor stau în picioare fiul cel mare, Prințul moștenitor Haakon, în dreapta sus. Lângă el, este soția sa, Prințesa moștenitoare Mette-Marit, apoi frații mai mici ai lui Haakon, Prințesa Ingrid Alexandra și Prințul Sverre Magnus, stânga.

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG

În dreptul imaginii, există desigur și un mesaj: ”Familia regală norvegiană urează tuturor un Paște foarte bun 🐣!” Cuplul regal și familia Prințului moștenitor s-au adunat la Bygd ø Kongsg ård înaintea Paștelui catolic.

La sfârșitul lunii trecute, regele Norvegiei a fost internat cu o infecție, după ce s-a îmbolnăvit în timpul vacanței sale în Malaezia. Din cauza ritmului cardiac scăzut, monarhului i s-a pus un stimulator cardiac temporar, pe perioada șederii în Malaezia.

Ulterior, Regele a fost transportat medical acasă, a revenit în Norvegia pe 3 martie. A doua zi după întoarcerea sa, Casa Regală a anunțat că infecția Regelui „era ținută sub control”, dar că va avea nevoie de un stimulator cardiac permanent, din cauza ritmul scăzut al inimii sale. Regele Harald și-a primit stimulatorul permanent pe 12 martie.

Monarhul și soția sa și-au exprimat anterior mulțumirile pentru „toată grija, ajutorul și sprijinul arătat în legătură cu starea de sănătate a Regelui” în timpul vacanței lor în Malaezia. Într-un mesaj comun pe 6 martie, ei au spus: „Am simțit căldura poporului norvegian în toată această perioadă. Dragostea ne-a mișcat și ne-a întărit. Familia noastră mulțumește tuturor pentru grija pe care ne-ați arătat-o.”

Foto: Det Kongelige Hoff & Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg