Regele Juan Carlos și fiul său, Felipe, din nou certați: de data asta din cauza lui Leonor

25 iulie, 2024

De-abia ajunseseră la un consens, că tensiunile au reapărut între suveranul emerit și monarhul în funcție, pe tema... viitoarei regine a Spaniei.

Relația dintre tată și fiu a fost totalmente compromisă. FOTO: Getty Images
Relația dintre tată și fiu a fost totalmente compromisă. FOTO: Getty Images

Regele Juan Carlos nu renunță la ideea sa de a o putea îmbrățișa pe Leonor. La 86 de ani, emeritul cere cu orice preț afecțiunea celor dragi. Vrea să se întoarcă în Spania, să trăiască aproape de fiicele sale și să-și îmbrățișeze nepoții în fiecare duminică. Vrea să își recapete obiceiurile „în stil spaniol” și să petreacă timp cu tânăra care va domni în viitor: Prințesa Leonor.

Pentru moment, suveranul emeritul se mulțumește să-și privească nepoata prin intermediul unui ecran. Și, deși a solicitat la Palatul Zarzuela să fie prezent la unele dintre evenimentele la care participă moștenitoarea tronului, răspunsul a fost clar: nu. Aparent, Palatul încă vrea să-l țină pe Juan Carlos departe de instituție. Și asta pentru că, în lumina ultimelor evenimente, dar și a trecutului scandalos care l-a determinat pe emerit să se autoexileze la Abu Dhabi, Familia Regală spaniolă se teme că prezența sa va interfera cu imaginea pe care oamenii o au despre Prințesa Leonor.

Dar el nu renunță! După cum relatează „Monarquía Confidencial”, el vrea să înainteze o nouă cerere Palatului: să fie prezent atunci când nepoata sa se îmbarcă pe Nava Școală Juan Sebastián de Elcano, în ianuarie anul viitor. „Călătoria este cea mai mare imersiune a viitorilor ofițeri ai Marinei în ceea ce implică o navigație lungă...”, explică ei. Înainte de a porni la drum, Juan Carlos ar dori să o îmbrățișeze, dar va depinde de Felipe și Letizia să decidă dacă poate face acest lucru. Emeritul „se va gândi la asta pe măsură ce se apropie momentul. Este prea devreme pentru a ști... dar el nu își pierde speranța că, la un moment dat, această întâlnire publică cu prințesa ar putea avea loc”, comentează cei de la „Monarquía Confidencial”.

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg