Regina avea propriul ei telefon mobil, dar impunea o regulă strictă pe care toți o respectau

7 decembrie, 2022
regina

Majestatea Sa a domnit într-o perioadă extraordinară de creștere tehnologică, dar a reușit să păstreze anumite limite.

În ciuda faptului că s-a născut cu 81 de ani înainte de lansarea primului iPhone, Regina Elisabeta avea propriul ei telefon mobil pe care îl folosea pentru a trimite mesaje oamenilor, susține o nouă carte. Cu toate acestea, suverana avea o regulă specială pentru utilizarea dispozitivelor de către nepoții ei, în timp ce aplicațiile îi dădeau bătăi de cap.

 „Avea propriul ei telefon mobil și nepoți gata să-i arate cum funcționează”, spune Gyles Brandreth în cartea „Elizabeth: An Intimate Portrait”.

„Ea a înțeles cum poate trimite mesaje, dar a fost învinsă de „aplicații”. Suverana nu le permitea nepoților să-și aducă „dispozitivele” la masă sub nicio circumstanță.

Potrivit mai multor comentatori regali, telefonul Reginei era atât de „avansat” tocmai ca să nu poată fi piratat”, dar ea l-a folosit doar pentru a contacta în mod regulat două persoane speciale.

Comentatorul Jonathan Sacerdoti a declarat pentru Royal US că Regina „avea un Samsung dotat cu criptare anti-hackeri de către MI6, astfel încât nimeni să nu-i poată pirata telefonul”.

Mai multe pentru tine...

Autorul Brian Hoey spune că telefonul Reginei era printre cele mai avansate din lume. De asemenea, suverana avea un asistent personal care îi ținea dispozitivul încărcat.

Cu toate acestea, se crede că a folosit dispozitivul doar pentru a contacta două persoane, pe fiica ei, Prințesa Anne, și managerul ei de curse, John Warren.

Warren este ginerele regretatului conte de Carnarvon, George Herbert, care a fost prieten cu Regina și a fost managerul ei de curse până când a murit în 2001 - și care a locuit și în idilica casă de țară folosită unde s-a filmat Downton Abbey.

El a supravegheat toate interesele Reginei în cursele și creșterea cailor în ultimii 20 de ani, o poziție de o importanță atât de mare pentru Majestatea Sa. De aceea, putea intra în contact cu ea de oriunde în lume. „Dacă el suna, ea răspundea”, spune Sacerdoti.

Dar telefonul mobil sofisticat nu a fost singura modalitate prin care Regina, a cărei încoronare a fost prima televizată complet în întreaga lume, a ținut pasul cu tehnologia. Hoey susține că Majestatea Sa avea chiar și un cont „secret” de Facebook, pe care îl folosea pentru a viziona videoclipuri scurte.Recente pe Ok! Magazine

Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
Regina Maxima a Olandei la dans (1) jpg
Kate Middleton cu pălărie jpg
Kate Middleton profimedia 0753099940 jpg
Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
regina Camilla   GettyImages 1246690027 jpg
Printesa Diana   profimedia 0230461404 jpg
meghan - harry
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
James Middleton profimedia 0499308731 jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}