Regina Camilla a dat startul serbărilor de Crăciun! A invitat copiii la decorarea bradului

7 decembrie, 2023

Regina Camilla marchează într-un mod inedit „începutul Crăciunului”. A invitat copiii la Clarence House, domiciliul său personal londonez. Majestatea Sa a poftit copiii să împodobească bradul de Crăciun.

Camilla și renii, Getty jpg

Și ce bucurie și surpriză a pus Camilla la cale! Copiii au fost uimiți să vadă reni adevărați, veniți la locație, anume să completeze atmosfera de Crăciun. Se pare că toată lumea a intrat în această atmosferă chiar de la început de decembrie. Iar frigul și ninsorile ne ajută în acest sens.

Regina Camilla s-a bucurat din plin de prezența copilașilor cu nevoi speciale, susținuți de Helen & Douglas House și Marvelous Children's Charity a lui Roald Dahl, chemați să împodobească bradul de Crăciun și să primească câteva surprize festive la Clarence House pe 6 decembrie 2023 în Londra, Anglia.

Desigur, nu putea să lipsească Moș Crăciun. Regina Camilla a fost ca o veritabilă spriridușă, îmbrăcată într-o rochie de catifea verde și lungă.

Nu părea deloc obosită, în ciuda programului infernal pe care îl are. Cu o seară în urmă a participat alături de Regele Charles, Prințul William și Prințesa Catherine la recepția diplomatică de la Palatul Buckingham.

Camilla i-a ajutat pe copii să aleagă decorațiuni pentru brad, în timp ce ajutorul ei, maiorul Oliver Plunket, s-a folosit de sabie pentru a așeza ornamentele pe ramuri.

Copiii cu nevoi speciale s-au arătat încântați de magia momentului, iar părinții acestora s-au declarat recunoscători pentru oportunitatea care le-a adus atâta bucurie.

Toți oaspeții au primit gustări de prânz, dar și cadouri de la Moșul.

Înainte de a pleca, copiii au făcut cunoștință și cu renii lui Moș Crăciun, Dancer și Blitzen.

Într-un discurs liber, Camilla a spus: „Cred că acesta este al 18-lea an când ținem această petrecere la Clarence House și vă garantez că odată cu ea, începe Crăciunul cu adevărat. O așteptăm cu nerăbdare în fiecare an. De asemenea, aș dori să le mulțumesc minunatelor organizații caritabile pentru copii, care îi ajută atât de mult, făcând viața mai ușoară atât lor, cât și părinților.”

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg